The Witcher 3 yükledikten sonra bilgisayar aşırı ısınmaya başladı

Rox3yn

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde The Witcher 3 yükledim ve olanlar oldu. The Witcher 3 indirmeden önceki gece sorunsuz olan PC'im daha dogrusu işlemcim birden fazla ısınmaya başladı. Zaten işlemcim ısınan bir işlemci fakat 100 derecelere cıkıyor ve PC kapanıyor. Bu konu hakkında herhangi gibi önerisi veya bilgisi olan var mı? Windows 7 kullanıyorum. Ne kadar çağ dışı kalsa da sistemin oyun performansı için mecburum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 performansı 7'den farkı yok bence.
Sorunuz için kasa hava alıyor mu, fan durumu nasıl, temizliğini en son ne zaman yaptınız ve termal macun yenilediniz mi, bunları cevaplar mısınız?

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde The Witcher 3 yükledim ve olanlar oldu. The Witcher 3 indirmeden önceki gece sorunsuz olan PC'im daha dogrusu işlemcim birden fazla ısınmaya başladı. Zaten işlemcim ısınan bir işlemci fakat 100 derecelere cıkıyor ve PC kapanıyor. Bu konu hakkında herhangi gibi önerisi veya bilgisi olan var mı? Windows 7 kullanıyorum. Ne kadar çağ dışı kalsa da sistemin oyun performansı için mecburum.

Ekran kartı deseniz şaşırmazdım da işlemci nasıl ısınıyor?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı