DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 12 Eylül 2022 #11 RossKemp dedi: Ben diğer arkadaş için demiştim, Witcher 3 ise bana göre serinin en iyi oyunudur 1-2 ise temel taşıdır. Genişletmek için tıkla... Witcher 3'te hard modda oynadığım oyum Witcher 2'de ilk oynayışımda normal seviyesine denk gibi hissediyordum. Kolaya alıyorsun hasarları çok düşüyor. Normale alıyorsun deliye dönüyorlar. Sürprizbozan hele o savaş meydanındaki ölülerin arasındaki komutan zorluk seviyesi beni delirtmişti 2. oyunda.
RossKemp dedi: Ben diğer arkadaş için demiştim, Witcher 3 ise bana göre serinin en iyi oyunudur 1-2 ise temel taşıdır. Genişletmek için tıkla... Witcher 3'te hard modda oynadığım oyum Witcher 2'de ilk oynayışımda normal seviyesine denk gibi hissediyordum. Kolaya alıyorsun hasarları çok düşüyor. Normale alıyorsun deliye dönüyorlar. Sürprizbozan hele o savaş meydanındaki ölülerin arasındaki komutan zorluk seviyesi beni delirtmişti 2. oyunda.
HellForce_X Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #12 Hocam güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık
430518 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 12 Eylül 2022 #13 HellForce_X dedi: Hocam güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
HellForce_X dedi: Hocam güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.