The Witcher 3'deki yaratıklar insanı bunaltır mı?

cicikus53

Hectopat
Daha fazla  
Daha önceden TWD, Left 4 Dead falan oynamıştım ama yine de sormak istedim. Oyundaki yaratıklar insanı bunaltır mı ve rahatsız eder mi? Steam'de indirimde şu an ve almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığınız oyunlara bakarsak rahatsız olmazsınız gibi görünüyor, tabii yine de size bağlı bir durum. Kesin bir şey söylemek zor.

Bunaltır mıdan kastınız gerilim vermekse bir sorun yaşamazsınız.

Saw hayranı olarak yazıyorum; The Witcher 3'deki yaratıklardan bir insanın bunalmaması gerekir. Jumpscare olmadıkça herhangi bir görüntüden korkmak/gerilmek bana mantıklı gelmiyor.

Ama tabi ki her insan bir değil. Yine de tahminimce oynayarak alışırsınız. Sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Korkutma açısından bir sorun olacağını sanmıyorum. Eğer sıkmak anlamında diyorsanız o konuda da sorun yaşamazsınız. Bin bir türlü yaratık var.

Garkolan'lar biraz uyuz ediyor insanı. Onun dışında can sıkacak bir karakter yok bence. Mutlaka oyunun atmosferine kapılıp farklı yaratıklardan da etkilenirsiniz ama rahatsızlık düzeyinde olmaz. Biraz da kişiye bağlı gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…