The Witcher 3'e başlanır mı?

Merax

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Witcher 3 oyununa başlamak istiyorum ama gördüğüme göre hikayesi derin ve oynayan çoğu kişi ilk 2 oyunu oynayın, ondan önce de kitaplarını okuyun diyor ve ben bunlarla uğraşmak istemiyorum. Ne yapmalıyım? YouTube'dan video izlemek yeterli olur mu?

Google'dan ilk 2 oyunun özetini oku sonra oyuna başla yeter.

Hiç bilmeden de oynayabilirsiniz sadece eski karakterlerle karşılaşınca "seni görmeyeli baya oldu" şeklinde diyaloglar geçiyor arada sırada.
İstersen eski oyunların hikayesini okuyabilirsin.

Vallahi oyunu baştan sona kendiniz oynarsanız tadından yenmez fakat hikayede kopukluk olmasın istiyorsanız YT videolarını izleyin. Bu arada oyunlar arası hikaye bağlantısı yok diye biliyordum.

İlk iki oyunun hikaye özetini izleyip direk 3'e başlayabilirsin. İkinci oyun idare eder fakat ilk oyun günümüzde çekilecek gibi değil.

Yeter tabii ki. Öyle diyenler eminim bitirmistir ilk oyunu.

Videosunu kendini verip dinle anlarsın tabii kitapları okuman daha iyi ama bence çok uğraştırır gerek yok videolarını izle yeter.

Ben ne kitabını okduum ne önceki oyunlarını oynadım ne de video izledim. 3'ü açıp oynadım ve bana sardı.

Herkese teşekkür ederim

Hocam içinden nasıl geliyorsa öyle yap. İstersen direkt Witcher 3'ten başla. İstersen 2 oyunun videolarını izle sonra başla. Oyunlar özelinde geçen hikayeye iyice hakim olmak istiyorsan ama kitapları da okumak istemiyorsan ilk 2 oyunun videosunu izle sonra 3'e geç. Keyfin bilir. Oyundaki hikayeler kitaplardan sonra geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…