Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 15 Nisan 2021 #11 Ben olsam oyunları için yeni grafikli halini bekler bekleme zamanı boyunca da kitaplarını okurdum kitapları da oyunu kadar mükemmel.
Ben olsam oyunları için yeni grafikli halini bekler bekleme zamanı boyunca da kitaplarını okurdum kitapları da oyunu kadar mükemmel.
Geralt Icepoty Hectopat Katılım 15 Kasım 2019 Mesajlar 519 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #12 Firevs dedi: Ben olsam oyunları için yeni grafikli halini bekler bekleme zamanı boyunca da kitaplarını okurdum kitapları da oyunu kadar mükemmel. Genişletmek için tıkla... Kitapları dediğim gibi bitirdim dostum.
Firevs dedi: Ben olsam oyunları için yeni grafikli halini bekler bekleme zamanı boyunca da kitaplarını okurdum kitapları da oyunu kadar mükemmel. Genişletmek için tıkla... Kitapları dediğim gibi bitirdim dostum.
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 15 Nisan 2021 #13 Geralt Icepoty dedi: Kitapları dediğim gibi bitirdim dostum. Genişletmek için tıkla... Tamam görmemişim kusura bakma . Peki 2. oyunu oynadınız mı? Oynamadıysanız oynanmaya değer bir oyun.
Geralt Icepoty dedi: Kitapları dediğim gibi bitirdim dostum. Genişletmek için tıkla... Tamam görmemişim kusura bakma . Peki 2. oyunu oynadınız mı? Oynamadıysanız oynanmaya değer bir oyun.
T tuğrahan sezer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 15 Nisan 2021 #14 Triss, Yennefer, Ciri. Sen bir sebep istedin ben üç tane verdim. Şaka bir yana direk başlayın başlayınca gerisi çorap söküğü gibi gelir. Böyle düşünürseniz oynayamazsınız.
Triss, Yennefer, Ciri. Sen bir sebep istedin ben üç tane verdim. Şaka bir yana direk başlayın başlayınca gerisi çorap söküğü gibi gelir. Böyle düşünürseniz oynayamazsınız.
C cemlük Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #15 Defalarca kez oynanmaz o oyun ya.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 15 Nisan 2021 #16 TORMEN dedi: Her şeyin ilki tatlıdır. Genişletmek için tıkla... Skyrim bunu beğenmedi.