tonny59 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, Berbatçik bölümundeyim. Berbatçiği ölduremiyorum çunku efsunger büyülerimider neyse, onlari kullanamiyorum. Tab'a basip rastgele birini seçiyorum, olmuyor. Yardim edin lutfen, takildim.
Arkadaşlar, Berbatçik bölümundeyim. Berbatçiği ölduremiyorum çunku efsunger büyülerimider neyse, onlari kullanamiyorum. Tab'a basip rastgele birini seçiyorum, olmuyor. Yardim edin lutfen, takildim.
Alperr24 Kilopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 527 9 Haziran 2021 #2 Berbatçık ı AXİİ ile sakinleştiriyordun.
M MrHope Picopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #3 Tab'dan seçip Q'ye basıyorsunuz, değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2021
Alperr24 Kilopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 527 9 Haziran 2021 #4 MrHope dedi: Tab'dan seçip Q'ye basıyorsunuz, değil mi? Genişletmek için tıkla... Mouse orta tuşu ile de seçersin.
MrHope dedi: Tab'dan seçip Q'ye basıyorsunuz, değil mi? Genişletmek için tıkla... Mouse orta tuşu ile de seçersin.
M MrHope Picopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #5 tonny59 dedi: Arkadaşlar, Berbatçik bölümundeyim. Berbatçiği ölduremiyorum çunku efsunger büyülerimider neyse, onlari kullanamiyorum. Tab'a basip rastgele birini seçiyorum, olmuyor. Yardim edin lutfen, takildim. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarını doğrulaması deneyin belki çözüm olabilir ayrıca o bölümü işaret kullanmadan da geçebilirsiniz ama savaşmak zorunda kalırsınız
tonny59 dedi: Arkadaşlar, Berbatçik bölümundeyim. Berbatçiği ölduremiyorum çunku efsunger büyülerimider neyse, onlari kullanamiyorum. Tab'a basip rastgele birini seçiyorum, olmuyor. Yardim edin lutfen, takildim. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarını doğrulaması deneyin belki çözüm olabilir ayrıca o bölümü işaret kullanmadan da geçebilirsiniz ama savaşmak zorunda kalırsınız
tonny59 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #6 MrHope dedi: Tab'dan seçip Q'ye basıyorsunuz, değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben seçiyordum mousenin orta tuşuna basıyordum demek ki ondan olmadı. MrHope dedi: Oyunun dosyalarını doğrulaması deneyin belki çözüm olabilir ayrıca o bölümü işaret kullanmadan da geçebilirsiniz ama savaşmak zorunda kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Ya geçilmiyor hep blokluyor bir de ben GeForce NOW'dan giriyorum.
MrHope dedi: Tab'dan seçip Q'ye basıyorsunuz, değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben seçiyordum mousenin orta tuşuna basıyordum demek ki ondan olmadı. MrHope dedi: Oyunun dosyalarını doğrulaması deneyin belki çözüm olabilir ayrıca o bölümü işaret kullanmadan da geçebilirsiniz ama savaşmak zorunda kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Ya geçilmiyor hep blokluyor bir de ben GeForce NOW'dan giriyorum.
M MrHope Picopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #7 tonny59 dedi: Ben seçiyordum mousenin orta tuşuna basıyordum demek ki ondan olmadı. Ya geçilmiyor hep blokluyor bir de ben GeForce NOW'dan giriyorum. Genişletmek için tıkla... Ben hiç farenin orta tuşunu denemedim hep Q kullanıyorum.
tonny59 dedi: Ben seçiyordum mousenin orta tuşuna basıyordum demek ki ondan olmadı. Ya geçilmiyor hep blokluyor bir de ben GeForce NOW'dan giriyorum. Genişletmek için tıkla... Ben hiç farenin orta tuşunu denemedim hep Q kullanıyorum.
tonny59 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #8 MrHope dedi: Ben hiç farenin orta tuşunu denemedim hep Q kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki deneyeceğim.
MrHope dedi: Ben hiç farenin orta tuşunu denemedim hep Q kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki deneyeceğim.