smurf1907 Femtopat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar bu dimetriyumun farmı ya da kolaydan bulma gibi bir yöntemi var mı?
clareon Megapat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 580 Makaleler 3 Çözümler 1 12 Ocak 2025 #2 Bildiğim kadarıyla yoktu ben savaşlarda yaptığım yağmalardan elde ediyordum. Çoğu zaman da köylerdeki satıcılardan aldım.
Bildiğim kadarıyla yoktu ben savaşlarda yaptığım yağmalardan elde ediyordum. Çoğu zaman da köylerdeki satıcılardan aldım.
smurf1907 Femtopat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #3 clareon dedi: Bildiğim kadarıyla yoktu ben savaşlarda yaptığım yağmalardan elde ediyordum. Çoğu zaman da köylerdeki satıcılardan aldım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Soru işaretlerine gittikçe arttı zaten. Oyunu her detayıyla oynayınca her şey çözülüyormuş
clareon dedi: Bildiğim kadarıyla yoktu ben savaşlarda yaptığım yağmalardan elde ediyordum. Çoğu zaman da köylerdeki satıcılardan aldım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Soru işaretlerine gittikçe arttı zaten. Oyunu her detayıyla oynayınca her şey çözülüyormuş