Sürprizbozan The Witcher 3'te Yennefer'e de Triss'e de "Seni seviyorum" dedim

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Terkedilmiş

Yoctopat
Daha fazla  
Dostlar bir aptallık edip ikisine de seni seviyorum dedim fakat tam olarak ya şimdi ya hiç görevini bitirmiş bulunmaktayım ve Triss'le olmak daha etkileyici geldi, fakat sonumun kötü olmasından korkuyorum. Bundan sonra Yennefer'e yol verip Triss'le olabilir miyim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar bir aptallık edip ikisine de seni seviyorum dedim fakat tam olarak ya şimdi ya hiç görevini bitirmiş bulunmaktayım ve Triss'le olmak daha etkileyici geldi, fakat sonumun kötü olmasından korkuyorum. Bundan sonra Yennefer'e yol verip Triss'le olabilir miyim acaba?
Kaydı geri alırsanız düzeltebilirsiniz ancak.
Oyunun sonunda komik bir sahne var bu seçimde.

Neden sorun ettin ki sonun da o kadar da kötü bir sahne yok ikisine de seni seviyorum dediğin zaman. Boş koy geç ben de öyle yaptım hiç pişman değilim :D

İçiniz rahat olsun.Oyunda zaten iyi son yok sayılır.Sonlar sizin oyunu oynarken gittiğiniz kafa yapısına bağlı olarak kötü veya iyi oluyor.Bazısına iyi gelen son sizin için kötü olabilir.Bana kalırsa save'ye geri dönmeyin.İlk savenin keyfini çıkarın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı