Şunu söylemek istiyorum ki ne kadar Undertale'ı övseniz de, yere göğe sığdıramasanız da şunu kabul etmek lazım, Undertale bazı özelliklerinde o yılın gerektirdikleri konusunda geri kalmış. Ne demek bu? Şu demek, Undertale'ın çıktığı yıl Witcher 3 de çıkış yapıyor ve Witcher 3 gibi muazzam grafikleri olan bir oyun ile Undertale'ın grafiklerini karşılaştırırsak Undertale beş para etmez olarak kalıyor. Oynanış olarak Undertale, Witcher 3 gibi bir oynanış ile kıyaslanamaz da. İkisi de rol yapma oyunu ama Undertale bu konuda da geride kalıyor. Hikaye olarak Undertale bana daha güzel geliyor, kabul etmeliyim Undertale bu basit silüetinin altında gerçekten derin bir hikayeye ev sahipliği yapıyor. Genel anlamda oynarken verdiği hazza bakarsak, evet Undertale Witcher 3 ile neredeyse denk. Ama yine de unutmamak lazım, Undertale o yılın gerektirdiklerini karşılamıyor.Dost Kayaoğlu ve benim aynı fikirim Undertale bu oyuna denk.
Başta şunu söylemek istiyorum ki şahsen bir oyunu değerlendirirken kendi kategorisi ve çıktığı yıl dahilinde değerlendirmek lazım. Yani bir RPG oyununu bir FPS oyunu ile karşılaştırırsak tabii ki de bir uzlaşmaya varamayız. Bu yüzden Half-Life ile Witcher serisini karşılaştırmayı doğru bulmuyorum.
Şunu söylemek istiyorum ki ne kadar Undertale'ı övseniz de, yere göğe sığdıramasanız da şunu kabul etmek lazım, Undertale bazı özelliklerinde o yılın gerektirdikleri konusunda geri kalmış. Ne demek bu? Şu demek, Undertale'ın çıktığı yıl Witcher 3 de çıkış yapıyor ve Witcher 3 gibi muazzam grafikleri olan bir oyun ile Undertale'ın grafiklerini karşılaştırırsak Undertale beş para etmez olarak kalıyor. Oynanış olarak Undertale, Witcher 3 gibi bir oynanış ile kıyaslanamaz da. İkisi de rol yapma oyunu ama Undertale bu konuda da geride kalıyor. Hikaye olarak Undertale bana daha güzel geliyor, kabul etmeliyim Undertale bu basit silüetinin altında gerçekten derin bir hikayeye ev sahipliği yapıyor. Genel anlamda oynarken verdiği hazza bakarsak, evet Undertale Witcher 3 ile neredeyse denk. Ama yine de unutmamak lazım, Undertale o yılın gerektirdiklerini karşılamıyor.
Undertale'i 3 kişi yaptı bunuda göz önüne alalım. Hem oyunda en önemli şey hikaye ve oynanıştır. grafikleri hiçbir zaman önemsemedim ve önemsemiyeceğim. gerçi neyi açıklıyorum? herkesin zevki aynı ya sanki witcher 3 ilah peygamber en iyi oyun ok.
Peki Toby Fox'da para var mıydı? Adam kampanyalarla bu oyunu yaptı firma yok her şeyi kendisi yapmış. Para ve kadro yok neredeyse. Peki The Withcer arkasında bir firma var CD projeckt. Sponsor zaten var. Hababam diye trailer de yaptılar. O kadar etkeni saymak lazım.Başta şunu söylemek istiyorum ki şahsen bir oyunu değerlendirirken kendi kategorisi ve çıktığı yıl dahilinde değerlendirmek lazım. Yani bir RPG oyununu bir FPS oyunu ile karşılaştırırsak tabii ki de bir uzlaşmaya varamayız. Bu yüzden Half-Life ile Witcher serisini karşılaştırmayı doğru bulmuyorum.
Şunu söylemek istiyorum ki ne kadar Undertale'ı övseniz de, yere göğe sığdıramasanız da şunu kabul etmek lazım, Undertale bazı özelliklerinde o yılın gerektirdikleri konusunda geri kalmış. Ne demek bu? Şu demek, Undertale'ın çıktığı yıl Witcher 3 de çıkış yapıyor ve Witcher 3 gibi muazzam grafikleri olan bir oyun ile Undertale'ın grafiklerini karşılaştırırsak Undertale beş para etmez olarak kalıyor. Oynanış olarak Undertale, Witcher 3 gibi bir oynanış ile kıyaslanamaz da. İkisi de rol yapma oyunu ama Undertale bu konuda da geride kalıyor. Hikaye olarak Undertale bana daha güzel geliyor, kabul etmeliyim Undertale bu basit silüetinin altında gerçekten derin bir hikayeye ev sahipliği yapıyor. Genel anlamda oynarken verdiği hazza bakarsak, evet Undertale Witcher 3 ile neredeyse denk. Ama yine de unutmamak lazım, Undertale o yılın gerektirdiklerini karşılamıyor.
Witcher ve Undertale grafik konusunda kıyas edilemez elma ile armut u karşılaştırmak gibi olur.Üstelik undertale tek kişinin yaptığı bir oyun kendi çapında oyunlarla kıyaslandığında gayet başarılı bir oyun.Başta şunu söylemek istiyorum ki şahsen bir oyunu değerlendirirken kendi kategorisi ve çıktığı yıl dahilinde değerlendirmek lazım. Yani bir RPG oyununu bir FPS oyunu ile karşılaştırırsak tabii ki de bir uzlaşmaya varamayız. Bu yüzden Half-Life ile Witcher serisini karşılaştırmayı doğru bulmuyorum.
Witcher ve Undertale grafik konusunda kıyas edilemez elma ile armut u karşılaştırmak gibi olur.Üstelik undertale tek kişinin yaptığı bir oyun kendi çapında oyunlarla kıyaslandığında gayet başarılı bir oyun.
Peki Toby Fox'da para var mıydı? Adam kampanyalarla bu oyunu yaptı firma yok her şeyi kendisi yapmış. Para ve kadro yok neredeyse. Peki The Withcer arkasında bir firma var CD projeckt. Sponsor zaten var. Hababam diye trailer de yaptılar. O kadar etkeni saymak lazım.