The Witcher 3'ü ilk defa oynayacak biri için tavsiye

Yan görevleri atlamayın bence. Çok güzel hikayeler çıkabiliyor, çoğu oyunun ana görevlerinden daha güzel.

Oyuna 2-3 gün ara vermeyin hemen bitirmeye çalışın. Ben 2 gün girmedim sıkılmıştım, birdaha da giremedim oyuna.
Buna da katılıyorum. Bir ara başladım 5-6 gün oynadım çok keyif alıyordum ama dış olaylar yüzünden ara verdim. O gündür girmiyorum oyuna ve girersem baştan başlamak zorunda kalırım, her şeyi unuttum.

Tam tersi yan görevlerin nerdeyse verdiği XP yok gibi bir şey.

Hiç o seri ile oynamadın ise: İlk oyunda kolay ile ilerlemeni tavsiye ederim.
Yetenek puanlarını ilk aşamada işaret ve kılıç hasarına basın.
Her bulduğunuz ya da ürettiğiniz iksirleri içmeyin çünkü toksin zehirlemesi griffin kadar öldürücü olabiliyor.

Oyuna 2-3 gün ara vermeyin hemen bitirmeye çalışın. Ben 2 gün girmedim sıkılmıştım, birdaha da giremedim oyuna.
Gerçekten çok doğru. Görevin ortasında çıkmam gerekmişti, kayıt alıp çıktım ve 3 gün falan girmedim. Şuan imleci oyun simgesine götürürken bile sıkılıp oynamıyorum.

Dostum yan görevler sadece kingdoms of Amalur'da işe yarıyor.

Tam tersi yan görevlerin nerdeyse verdiği XP yok gibi bir şey.
Damlaya damlaya göl olur. Seviyemin yettiği yan görevleri yapayım, sonra ana görevlere kayayım dediğimde başta seviyemin anca yettiği ana görev diğer görevlerden kazandığım XP'ler sayesinde çocuk oyuncağı kalıyor. İlk bitirdiğimde de böyleydi, ikinciye başladım yine böyle.

Yan görev ilerlemesi olmadan ana görev ilerlemiyor o oyunda. Düzgün bir Türkçe yama çıkmadığı için ağız tadı ile oynayamadım o oyunu.

Türkçe yama çok kötü evet, ama idare ediyor. Ben en baştan başladım ve oyunu aşırı yavaş oynuyorum, girdiğim bölgedeki bütün görevleri yapıp, bütün bitkileri sandıkları falan topluyorum hiç acele etmiyorum. Gerçekten bu oyun böyle oynanıyormuş.

Oyunun kendisinde Türkçe var zaten.

Kingdoms of Amalur'dan bahsediyor.

Ben 3 kez bitirdim farklı zorluklarda böyle bir şey hiç yaşamadım. Dediğim gibi yan görevler damlaya damlaya göl olacak kadar bile XP vermiyor. Belki işte zırh-silah vs. veren yan görevler var belki onlar biraz etki ediyor, ki onları kullanmadan da lambür lümbür girip kesebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…