xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 2 Haziran 2022 #1 En son Rus bir şirket yapıyordu ve çalışmalar durdurulmuştu. Hiç haber yok mu? Oyunu hem PC'de hem de konsolda satın alan kişiler bu güncellemeden ücretsiz olarak yararlanacak mı? NVIDIA GeForce NOW'a da geleceğini düşünüyorum.
En son Rus bir şirket yapıyordu ve çalışmalar durdurulmuştu. Hiç haber yok mu? Oyunu hem PC'de hem de konsolda satın alan kişiler bu güncellemeden ücretsiz olarak yararlanacak mı? NVIDIA GeForce NOW'a da geleceğini düşünüyorum.
SeyidFalan Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.526 Makaleler 2 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #2 Bu yıl içerisinde gelecek ama net bir tarih verilmedi.
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 2 Haziran 2022 #3 SeyidFalan dedi: Bu yıl içerisinde gelecek ama net bir tarih verilmedi. Genişletmek için tıkla... Bu güncelleme PlayStation 4'ü de kapsayacak mı?
SeyidFalan dedi: Bu yıl içerisinde gelecek ama net bir tarih verilmedi. Genişletmek için tıkla... Bu güncelleme PlayStation 4'ü de kapsayacak mı?
SeyidFalan Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.526 Makaleler 2 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #4 xakiran dedi: Bu güncelleme PlayStation 4'ü de kapsayacak mı? Genişletmek için tıkla... Xbox Series, PS5 ve PC için çıkacak yeni güncelleme. Güncelleme ile gelecek olan DLC'ler eski nesile gelir mi bilmiyorum.
xakiran dedi: Bu güncelleme PlayStation 4'ü de kapsayacak mı? Genişletmek için tıkla... Xbox Series, PS5 ve PC için çıkacak yeni güncelleme. Güncelleme ile gelecek olan DLC'ler eski nesile gelir mi bilmiyorum.
Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #5 Yılın ikinci yarısı dediler, ekim sonuna doğru gibi düşünebilirsin. Daha erken gelmez muhtemelen. Oyun sahiplerine güncelleme olarak ücretsiz şekilde verilecek olması gerek.
Yılın ikinci yarısı dediler, ekim sonuna doğru gibi düşünebilirsin. Daha erken gelmez muhtemelen. Oyun sahiplerine güncelleme olarak ücretsiz şekilde verilecek olması gerek.