The Witcher 4.sezon gelir mi?

drâve

Decapat
Merhaba hocalarım. Witcher'ın dizisinin 3.sezonunu bitirdim. Açıkçası pek memnun kalmadım. Bana sanki profesyonel değil de amatör bir ekip tarafından yapılmış hissiyatı verdi. Beklentilerimi karşılamadı. Bir sonraki sezon gelir diye düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?

The Witcher 4. sezon onayı yapımcılar ve yayıncı kuruluş tarafından verildi. Ancak Rivyalı Geralt'ı canlandıran Henry Cavill 3. sezon ile diziye veda edecek. Yani Hanry Cavill'siz bir Witcher nasıl olur bilemiyorum.

Dizinin en iyi sezonu benim izlediğim bölümlerse yandık.
Başlarda sıkıcı olabiliyor, buna hak veririm. Ayrıca ilk sezonda çok fazla zaman geçişi var ve bazen kafa karıştırabiliyor, yine de tekrar şans verirseniz izlediğinize değecek bir dizi olduğundan şüphem yok.

Merhaba hocalarım. Witcher'ın dizisinin 3.sezonunu bitirdim. Açıkçası pek memnun kalmadım. Bana sanki profesyonel değil de amatör bir ekip tarafından yapılmış hissiyatı verdi. Beklentilerimi karşılamadı. Bir sonraki sezon gelir diye düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?

Hocam 4.sezon gelecek ama henry cavill yok ve kitapları okudunuz mu bilmiyorum ama dizinin ne kitapla ne oyunla alakası yok Witcher severler için değil daha çok genel izleyici kitlesi için saçma sapan şeyler yapıyorlar bence diziden büyük beklentiniz olmasın. Tek beğendiğim karakter henry cavildi dizide o da gitti bende daha izlemeyi düşünmüyorum ilk sezon fena değildi ama 2 ve 3. sezonda saçmaladılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı