The Witcher 7 kitap alınmalı mı?

KidiSeption

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Arkadaşlar malum okullar açıldı teneffüslerde okumak için The Witcher kitap serisini almaya karar verdim. İnternetten ful takım olarak baktığımda 7 kitaplık bir takımı 250 TL'ye buldum. https://www.hepsiburada.com/the-witcher-serisi-kutulu-7-kitap-andrzej-sapkowski-p-HBV00000QTIKA?magaza=Elifce Kitabevi&gclsrc=aw.ds&&wt_gl=cpc.6805.shop.nelk.kitap-ssc&isFashion=true&gclid=Cj0KCQjwm9yJBhDTARIsABKIcGaD5DXk_qUCc2rjCh_TD19H2wYgTqwmcA_MTtS7p9UB4lrGRbUfQoMaAiZUEALw_wcB

Ama gördüğüm kadarıyla seride 8 kitap var ama 8 kitaplı olanlar bir anda 400 TL oluyor ve sanırım İngilizce. Scholastic The Witcher Series 8 Books - Fantasy - Paperback - Andrzej Sapkow Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Şimdi ben 7 kitaplıyı alsam kaybım olur mu? Eksik olan kitabı ayrı olarak almaya değer mi?
(8. dediğim kitap apayrı bir isimle sezon burz olarak geçiyor ama yine Witcher evreniyle bağlantılı gördüğüm kadarıyla.)

Son düzenleme:
8. kitap olan fırtınalar mevsiminin henüz çevirisi yapılmadı. Ne zaman çevrilir onu bilemiyorum. Set olarak aldığımda 5 kitap çıkmıştı. Sonraki 2 kitabı ayrı almıştım. Bir kaybın olmaz şimdi almanın. Ama acelen yoksa daha yüksek indirim yakalayabilirsin.

Son Dilek ve Kader Kılıcı, kısa hikâyeler anlatıyor. Evren tanıtımı gibi düşünebilirsin. Asıl olay, Elflerin Kanı kitabıyla başlıyor. Gölün Hanımı'na kadar da devam ediyor. Season of Storms, Son Dilek ve Kader Kılıcı arasındaki zamanı anlatıyor. Ana olaylara etkisi yok yani. 7 kitabı alsan bütünlük açısından pek sorun olmaz. Season of Storms'u çevirildiğinde alırsın.

Farklı siteden 240 TL'ye aldım sıkıntı olmuyorsa güzel

O fiyatlara witcher değmez diye düşünüyorum eğer amacın witcher evreni hayranlığından çok kitap okumaksa. Modern klasikler, hasan ali yücel klasikleri vb. kitaplar alsan daha faydalı olur ama karar senin tabii ki.

Yani kalitesini okumadan bilemem ama günümüzde uzun soluklu 7 kitap için uygun geldi. Kaliteli olup olmadığına okuduktan sonra karar veririm artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…