Şimdi ben 7 kitaplıyı alsam kaybım olur mu? Eksik olan kitabı ayrı olarak almaya değer mi?
(8. dediğim kitap apayrı bir isimle sezon burz olarak geçiyor ama yine Witcher evreniyle bağlantılı gördüğüm kadarıyla.)
8. kitap olan fırtınalar mevsiminin henüz çevirisi yapılmadı. Ne zaman çevrilir onu bilemiyorum. Set olarak aldığımda 5 kitap çıkmıştı. Sonraki 2 kitabı ayrı almıştım. Bir kaybın olmaz şimdi almanın. Ama acelen yoksa daha yüksek indirim yakalayabilirsin.
Son Dilek ve Kader Kılıcı, kısa hikâyeler anlatıyor. Evren tanıtımı gibi düşünebilirsin. Asıl olay, Elflerin Kanı kitabıyla başlıyor. Gölün Hanımı'na kadar da devam ediyor. Season of Storms, Son Dilek ve Kader Kılıcı arasındaki zamanı anlatıyor. Ana olaylara etkisi yok yani. 7 kitabı alsan bütünlük açısından pek sorun olmaz. Season of Storms'u çevirildiğinde alırsın.
8. kitap olan fırtınalar mevsiminin henüz çevirisi yapılmadı. Ne zaman çevrilir onu bilemiyorum. Set olarak aldığımda 5 kitap çıkmıştı. Sonraki 2 kitabı ayrı almıştım. Bir kaybın olmaz şimdi almanın. Ama acelen yoksa daha yüksek indirim yakalayabilirsin.
O fiyatlara witcher değmez diye düşünüyorum eğer amacın witcher evreni hayranlığından çok kitap okumaksa. Modern klasikler, hasan ali yücel klasikleri vb. kitaplar alsan daha faydalı olur ama karar senin tabii ki.
O fiyatlara witcher değmez diye düşünüyorum eğer amacın witcher evreni hayranlığından çok kitap okumaksa. Modern klasikler, hasan ali yücel klasikleri vb. kitaplar alsan daha faydalı olur ama karar senin tabii ki.