destinyy Centipat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #1 Merhaba, konuda yazdığı gibi kuzenimle ben paylaşım yapmak istiyoruz. Witcher 3 ile olur mu kesin cevap alamadım. Size de sormak istedim.
Merhaba, konuda yazdığı gibi kuzenimle ben paylaşım yapmak istiyoruz. Witcher 3 ile olur mu kesin cevap alamadım. Size de sormak istedim.
4 407144 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 3 Çözümler 14 30 Mart 2021 #11 Ya bende yapmak istiyorum aile paylaşımı fakat paylaşacağım kimse çıkmıyor. Nasıl yapacağım? Artı 0 Eksi
eymnwastaken Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 229 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #12 destinyy dedi: Nasıl ya geçmez mi? Genişletmek için tıkla... İkinizde de olması gerek. 407144 dedi: Ya bende yapmak istiyorum aile paylaşımı fakat paylaşacağım kimse çıkmıyor. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın olması lazım ve Steam'de de ekli olması lazım Artı 0 Eksi
destinyy dedi: Nasıl ya geçmez mi? Genişletmek için tıkla... İkinizde de olması gerek. 407144 dedi: Ya bende yapmak istiyorum aile paylaşımı fakat paylaşacağım kimse çıkmıyor. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın olması lazım ve Steam'de de ekli olması lazım
KS KS destinyy Centipat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #13 eymnwastaken dedi: İkinizde de olması gerek. Arkadaşın olması lazım ve Steam'de de ekli olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hmmm ama diğer Steam'in forumlarında gerek kalmaz demişlerdi. Artı 0 Eksi
eymnwastaken dedi: İkinizde de olması gerek. Arkadaşın olması lazım ve Steam'de de ekli olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hmmm ama diğer Steam'in forumlarında gerek kalmaz demişlerdi.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 30 Mart 2021 #14 Engin.Erkurt dedi: PUBG engel getirmişti, aile paylaşımına. Ama Witcher 3 olur diye düşünüyorum. Neredeyse her oyun oluyor. Genişletmek için tıkla... PUBG değil online oyunlar yok. eymnwastaken dedi: İkinizde de olması gerek. Arkadaşın olması lazım ve Steam'de de ekli olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır 2 tane PC de yapmak için her PC de 2 hesaba en az 1 kere giriş yapmak lazım. Artı 0 Eksi
Engin.Erkurt dedi: PUBG engel getirmişti, aile paylaşımına. Ama Witcher 3 olur diye düşünüyorum. Neredeyse her oyun oluyor. Genişletmek için tıkla... PUBG değil online oyunlar yok. eymnwastaken dedi: İkinizde de olması gerek. Arkadaşın olması lazım ve Steam'de de ekli olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır 2 tane PC de yapmak için her PC de 2 hesaba en az 1 kere giriş yapmak lazım.
eymnwastaken Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 229 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #15 destinyy dedi: Hmmm ama diğer Steam'in forumlarında gerek kalmaz demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Yani pek bir bilgim yok Steam forumları hakkında ama öyle düşünüyorum. Artı 0 Eksi
destinyy dedi: Hmmm ama diğer Steam'in forumlarında gerek kalmaz demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Yani pek bir bilgim yok Steam forumları hakkında ama öyle düşünüyorum.
neogan Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 376 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #16 destinyy dedi: Tamam teşekkür ederim bir de son bir sorum var ben normal withcerı bitirdimde şu anlık ilk DLC'yi oynamak istiyorum olur mu yoksa ilk önce normal oyun mu? Genişletmek için tıkla... İlk Hearts of Stone sonra Blood and Wine. Artı 0 Eksi
destinyy dedi: Tamam teşekkür ederim bir de son bir sorum var ben normal withcerı bitirdimde şu anlık ilk DLC'yi oynamak istiyorum olur mu yoksa ilk önce normal oyun mu? Genişletmek için tıkla... İlk Hearts of Stone sonra Blood and Wine.
Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 30 Mart 2021 #17 destinyy dedi: Merhaba, konuda yazdığı gibi kuzenimle ben paylaşım yapmak istiyoruz. Witcher 3 ile olur mu kesin cevap alamadım. Size de sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Neredeyse her oyun oluyor. Artı 0 Eksi
destinyy dedi: Merhaba, konuda yazdığı gibi kuzenimle ben paylaşım yapmak istiyoruz. Witcher 3 ile olur mu kesin cevap alamadım. Size de sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Neredeyse her oyun oluyor.