İnceleme The Witcher: Enchanced Edition incelemesi

Bataklıktan çıkan yaratıkları öldürmekten yoruldum bir saatten sonra yaratıklara bakmadan koşa koşa görev yerine gidiyordum

Witcher'in her serisi başyapıttır, üç oyunu da oynanmalı.
Haklısınız hocam. Çoğu kişi sadece 2 ve 3 ü oynuyor ama witcher 1 de şaheserdir.

Sadece kartlar var ve öyle çok fazla da yok bir oynayışta en fazla 21 kart kazanabilirsiniz, tüm oyunda 24 kart var. Bazıları cinsellik bile içermiyor.
Evet hocam ama bana göre yine fazla yani benim bazı arkadaşlarımda başta olmak üzere bazı kişiler witcher oyunlarını cinsellik oyunu olarak görüyor. Ben gerek gerçek hayatta gerek internette çok fazla kişiyle tartıştım ve oyunu cinsellik oyunundan ibaret sanan kişiler var. Ve witcheri kötü sanıyorlar bu yönden kötü bence.

20 saatim var daha yeni bölüm dörtteyim sabır gerektiriyor.

Oyunun ilk 1-2 saati ben neden kendime bunu yapıyorum diye sorgulamaya başlamıştım. Zamanla alıştım. Hikaye olarak gerçekten çok sağlam. Bir handa bile bir hancı masal adı altında ciri ile alaklı bilgiler veriyordu. İlk oyundan başlayıp seriyi bitirenler gerçekten çok şanslı. Oyunun en güzel görevi bataklık görevini atlamam mümkün değil. Bataklıktan çıkan yaratıkları kese kese artık bataklığın bir parçası olduğumu hissetmiştim. En son bataklık görevleri bittiğinde Bataklık > Kaer Morhen durumuna gelmiştim. Ayrıca Triss'in her fırsatta üstümüze atlaması ayrı keyifliydi. Ayrıca bir görevde mağara'da bulunan tahtayı kırıp öyle ilerlememiz hoştu. İşin özün "Lambert, lambert what a prick."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…