GeraltOf_Rivia Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 589 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #21 Walter H. White dedi: Berbat dövüş sistemine ve mekaniklere sahip bir oyun. Oynanmasını tavsiye etmem, hikâyesinin özetine bakılması yeterli. Genişletmek için tıkla... Alıştıktan sonra çok zevkli oluyor. Özellikle çoklu savaşlarda
Walter H. White dedi: Berbat dövüş sistemine ve mekaniklere sahip bir oyun. Oynanmasını tavsiye etmem, hikâyesinin özetine bakılması yeterli. Genişletmek için tıkla... Alıştıktan sonra çok zevkli oluyor. Özellikle çoklu savaşlarda
Hx of Caingorn Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 319 Makaleler 1 Çözümler 1 19 Temmuz 2022 #22 Walter H. White dedi: Berbat dövüş sistemine ve mekaniklere sahip bir oyun. Oynanmasını tavsiye etmem, hikâyesinin özetine bakılması yeterli. Genişletmek için tıkla... Dostum alıştıktan sonra oyun güzel oluyor oyun. Zaten müzikleri atmosferi falan çok iyi. Bana göre witcher evrenini en iyi yansıtan oyundur.
Walter H. White dedi: Berbat dövüş sistemine ve mekaniklere sahip bir oyun. Oynanmasını tavsiye etmem, hikâyesinin özetine bakılması yeterli. Genişletmek için tıkla... Dostum alıştıktan sonra oyun güzel oluyor oyun. Zaten müzikleri atmosferi falan çok iyi. Bana göre witcher evrenini en iyi yansıtan oyundur.