The Witcher Enhanced Edition 0xc000007b sorunu

bugradnzl1

Decapat
Zamanında The Witcher 3'de yaşadığım problemlerden dolayı Microsoft sürücüleri ve DLL'ler ile çok oynadığımdan şimdi çoğu oyunda aynı problemi yaşıyorum ve her zaman sorunlarımı bu site çözüyor, Logfile'ı aşağı bırakıyorum fakat oyun ''launch.exe''den açılıyor bu yüzden ilk olarak Process Monitor'e bu exe'yi yazdım sonra ''oyunu başlat'' ibaresine bastığımda hatayı veren exe'nin witcher.exe olarak gösterildiğini gördüm. Bu sebepten ötürü iki exe'de Logfile'da bulunuyor.

Bunu silin: C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_35.dll

Bunu kurun:

Bunu silin: C:\Windows\SysWOW64\d3dx9_35.dll

Bunu kurun:

0xc000007b sorunu çözüldü fakat şimdi de görev yöneticisinde göründükten kısa bir süre sonra kapatıyor kendini oyun. Bunun için de bir logfile bırakıyorum.

0xc000007b sorunu çözüldü fakat şimdi de görev yöneticisinde göründükten kısa bir süre sonra kapatıyor kendini oyun. Bunun için de bir logfile bırakıyorum.

Burada verdiğim Logfile bir şeye yarayacak gibi gözükmediğinden farklı bir Logfile veriyorum, bu en doğru olanı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı