The Witcher: Enhanced Edition GOG'da ücretsiz

Dövüş mekaniği biraz sıkıntılı ama kolayca alışılabilir, grafikler dönemine göre iyi bence çok da fena değildi. Bu tip sorunları bir kenara bırakırsanız muhteşem bir deneyim sizleri bekliyor.

Kesinlikle katılıyorum dileyenler Türkçe de oynayabilir.

"bu teklife hak kazanabilmek için kitaplığınızda GWENT'in olması gerekir" yazıyor oda ücreli sanırım

Bende mail bildirimleri açık sürekli indirim mailleri geliyor hatta gog'tan ama alamıyorum (kapaliysa da nasıl açılıyor bulamadım) detaylı anlatabilir misiniz?

Edit: Siz görene kadar hallettim neyse eyv

Son düzenleme:
Nasıl alabileceğimi söyleyecek var mı? GOG bültenine abonelikler açık lakin alamadım bir türlü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl alabileceğimi söyleyecek var mı? GOG bültenine abonelikler açık lakin alamadım bir türlü.
Bu linkteki oyunu alacaksın bu da ücretsiz. İndirme linki geliyor masaüstüne ve oradan oyunu açıyorsun. Sonra GOG uygulaması açılıyor ve oyunu indirmeni istiyor. İndirmeye başlat %1 olsa yeter zaten.

Bunları yaptıktan sonra The Witcher: Enhanced Edition bu da Witcher'in linki buraya gel ücretsiz yazıyor ve ekliyorsun.

Kısaca; GWENT oyunu olmadan Witcher 1 alınamıyor. Önce GWENT oyununu almak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…