destinyy Centipat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #1 Merhaba. Gog.com üzerinden oyunu aldım, launch Game deyince imleç yükleniyor ama hiçbir tepki yok. Nasıl çözebilirim?
Merhaba. Gog.com üzerinden oyunu aldım, launch Game deyince imleç yükleniyor ama hiçbir tepki yok. Nasıl çözebilirim?
realpinkman Kilopat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 480 Çözümler 5 14 Eylül 2021 #2 Uyumluluk ayarını Windows XP service pack 3 yapın ve yönetici olarak çalıştır tikini işaretleyerek deneyin. Artı 0 Eksi
Uyumluluk ayarını Windows XP service pack 3 yapın ve yönetici olarak çalıştır tikini işaretleyerek deneyin.
KS KS destinyy Centipat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #3 realpinkman dedi: Uyumluluk ayarını Windows XP service pack 3 yapın ve yönetici olarak çalıştır tikini işaretleyerek deneyin. Genişletmek için tıkla... olmadi Artı 0 Eksi
realpinkman dedi: Uyumluluk ayarını Windows XP service pack 3 yapın ve yönetici olarak çalıştır tikini işaretleyerek deneyin. Genişletmek için tıkla... olmadi
realpinkman Kilopat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 480 Çözümler 5 15 Eylül 2021 #4 destinyy dedi: olmadi Genişletmek için tıkla... Senin için oyunu indirip aynı sorunu yaşayıp çözdüm. Steam'dan oynuyorsan dosya bütünlüğünü doğrulayıp gir açılıyor. Artı 0 Eksi
destinyy dedi: olmadi Genişletmek için tıkla... Senin için oyunu indirip aynı sorunu yaşayıp çözdüm. Steam'dan oynuyorsan dosya bütünlüğünü doğrulayıp gir açılıyor.
KS KS destinyy Centipat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #5 realpinkman dedi: Senin için oyunu indirip aynı sorunu yaşayıp çözdüm. Steam'dan oynuyorsan dosya bütünlüğünü doğrulayıp gir açılıyor. Genişletmek için tıkla... tamamm deneyicem Artı 0 Eksi
realpinkman dedi: Senin için oyunu indirip aynı sorunu yaşayıp çözdüm. Steam'dan oynuyorsan dosya bütünlüğünü doğrulayıp gir açılıyor. Genişletmek için tıkla... tamamm deneyicem
realpinkman Kilopat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 480 Çözümler 5 15 Eylül 2021 #6 destinyy dedi: tamamm deneyicem Genişletmek için tıkla... Türkçe yama yapıyorsan önce yamayı masaüstüne çıkar sonra oyunun dosya bütünlüğünü doğrula ardından yamayı oyun dizinine at ve tekrar doğrulama yap bende bu şekilde açıldı. Artı 0 Eksi
destinyy dedi: tamamm deneyicem Genişletmek için tıkla... Türkçe yama yapıyorsan önce yamayı masaüstüne çıkar sonra oyunun dosya bütünlüğünü doğrula ardından yamayı oyun dizinine at ve tekrar doğrulama yap bende bu şekilde açıldı.