ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Ocak 2021 #11 Bitmiş kampanya hadi ya.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.087 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Ocak 2021 #12 Furkan1461 dedi: The Witcher: Enhanced Edition The Witcher is a role-playing game set in a dark fantasy world where moral ambiguity www.gog.com Genişletmek için tıkla... Gog galaxy uygulamasından girince ana sayfada gösterilen yazıyı kabul et öyle alırsın internetten bakınca paralı görünüyor. Penthos Music dedi: GOG dan mı aldınız. Genişletmek için tıkla... Evet. ekran dedi: Bitmiş kampanya hadi ya. Genişletmek için tıkla... Aga ne çabuk bitti bu.
Furkan1461 dedi: The Witcher: Enhanced Edition The Witcher is a role-playing game set in a dark fantasy world where moral ambiguity www.gog.com Genişletmek için tıkla... Gog galaxy uygulamasından girince ana sayfada gösterilen yazıyı kabul et öyle alırsın internetten bakınca paralı görünüyor. Penthos Music dedi: GOG dan mı aldınız. Genişletmek için tıkla... Evet. ekran dedi: Bitmiş kampanya hadi ya. Genişletmek için tıkla... Aga ne çabuk bitti bu.
adnanaral Hectopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 178 7 Ocak 2021 #13 AyarsıZZ dedi: GOG hesabınıza girip ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz . Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim aldım oyunu.
AyarsıZZ dedi: GOG hesabınıza girip ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz . Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim aldım oyunu.
ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Ocak 2021 #14 AyarsıZZ dedi: Ben alalı daha 5 dk olmadı hatta bir arkadaşıma da söyledim o da aldı. Ne ara bitmiş. Çöp oyun da olsa beleşken al kimse sevmiyor diye sevmeyecek değilsin. Genişletmek için tıkla... Yok benim haberim vardı, istemedim. Çöp oyun, beleş olsa severim. Üstelik hatta Epic kütüphanemi atayım.
AyarsıZZ dedi: Ben alalı daha 5 dk olmadı hatta bir arkadaşıma da söyledim o da aldı. Ne ara bitmiş. Çöp oyun da olsa beleşken al kimse sevmiyor diye sevmeyecek değilsin. Genişletmek için tıkla... Yok benim haberim vardı, istemedim. Çöp oyun, beleş olsa severim. Üstelik hatta Epic kütüphanemi atayım.
adnanaral Hectopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 178 7 Ocak 2021 #15 ekran dedi: Bitmiş kampanya hadi ya. Genişletmek için tıkla... Bitmedi aldım şimdi.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.087 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Ocak 2021 #16 ekran dedi: yok benim haberim vardı istemedim çöp oyun beleş olsa severim üstelik hatta epic kötüphanemi atıyımEki Görüntüle 821705Eki Görüntüle 821708Eki Görüntüle 821703 Genişletmek için tıkla... Benim kütüphane de aynı ama yine de beleş oyun olunca alırım.
ekran dedi: yok benim haberim vardı istemedim çöp oyun beleş olsa severim üstelik hatta epic kötüphanemi atıyımEki Görüntüle 821705Eki Görüntüle 821708Eki Görüntüle 821703 Genişletmek için tıkla... Benim kütüphane de aynı ama yine de beleş oyun olunca alırım.
ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Ocak 2021 #17 Bu 1 ay dan daha önceki şu 15 günle beraber bayağı arttı.
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.812 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 7 Ocak 2021 #18 GOG'dan oyun nasıl indiriliyor? E-Mail hesabıma geldi ancak nasıl inecek bilmiyorum.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.087 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Ocak 2021 #19 Hüsnü_Çoban dedi: GOG'dan oyun nasıl indiriliyor? E-Mail hesabıma geldi ancak nasıl inecek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Owned games kısmına gir sahip olduğun oyuna tıkla üstte install yazısı çıkacak bas ona indirsin.
Hüsnü_Çoban dedi: GOG'dan oyun nasıl indiriliyor? E-Mail hesabıma geldi ancak nasıl inecek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Owned games kısmına gir sahip olduğun oyuna tıkla üstte install yazısı çıkacak bas ona indirsin.
adnanaral Hectopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 178 7 Ocak 2021 #20 Hüsnü_Çoban dedi: GOG'dan oyun nasıl indiriliyor? E-mail hesabıma geldi ancak nasıl inecek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... GOG u bilgisayarına indir sonra giriş yap oyunu almak istiyor musun diyor evet ya da hayır var evet e tıkla. GOG GALAXY 2.0 - All your games and friends in one place. buradan indir
Hüsnü_Çoban dedi: GOG'dan oyun nasıl indiriliyor? E-mail hesabıma geldi ancak nasıl inecek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... GOG u bilgisayarına indir sonra giriş yap oyunu almak istiyor musun diyor evet ya da hayır var evet e tıkla. GOG GALAXY 2.0 - All your games and friends in one place. buradan indir