M Mehmet .T Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 595 Çözümler 7 Yer Türkiye 28 Aralık 2021 #1 The Witcher son dilek kitabını almayı düşünüyorum. Sizce parasına değer mi?
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 28 Aralık 2021 #2 Mehmet .T dedi: The Witcher son dilek kitabını almayı düşünüyorum. Sizce parasına değer mi? Genişletmek için tıkla... Seriyi okuyacaksan değer dostum. Çünkü hikaye 3. kitap ile başlayıp 7'ye kadar devam ediyor.
Mehmet .T dedi: The Witcher son dilek kitabını almayı düşünüyorum. Sizce parasına değer mi? Genişletmek için tıkla... Seriyi okuyacaksan değer dostum. Çünkü hikaye 3. kitap ile başlayıp 7'ye kadar devam ediyor.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.714 Makaleler 2 Çözümler 14 28 Aralık 2021 #3 Değer. Oyunun ismini çok duyarak aldım. Araya olaylar girdi seriyi devam ettiremedim.
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.404 Çözümler 2 2 Ocak 2022 #4 Bende 277 TL'ye 7 setli kitabi sipariş verdim simdi umarim aldigima deger seversemde 8. kitabi cevrildiginde onu da alacağım.
Bende 277 TL'ye 7 setli kitabi sipariş verdim simdi umarim aldigima deger seversemde 8. kitabi cevrildiginde onu da alacağım.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.714 Makaleler 2 Çözümler 14 2 Ocak 2022 #5 Okan17 dedi: Bende 277 TL'ye 7 setli kitabi sipariş verdim simdi umarim aldigima deger seversemde 8. kitabi cevrildiginde onu da alacağım. Genişletmek için tıkla... 8.kitabı da var onun. 7 kitap Max diye biliyordum.
Okan17 dedi: Bende 277 TL'ye 7 setli kitabi sipariş verdim simdi umarim aldigima deger seversemde 8. kitabi cevrildiginde onu da alacağım. Genişletmek için tıkla... 8.kitabı da var onun. 7 kitap Max diye biliyordum.
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.404 Çözümler 2 2 Ocak 2022 #6 Yeniçocuk dedi: 8.kitabı da var onun. 7 kitap Max diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... 8. kitap var ama Türkçe degil.
Yeniçocuk dedi: 8.kitabı da var onun. 7 kitap Max diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... 8. kitap var ama Türkçe degil.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.714 Makaleler 2 Çözümler 14 2 Ocak 2022 #7 Okan17 dedi: 8. kitap var ama Türkçe degil. Genişletmek için tıkla... Kış uykusundan uyandırdın beni. 7.kitap ile seriyi bitti diye biliyordum.
Okan17 dedi: 8. kitap var ama Türkçe degil. Genişletmek için tıkla... Kış uykusundan uyandırdın beni. 7.kitap ile seriyi bitti diye biliyordum.
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.404 Çözümler 2 2 Ocak 2022 #8 Yeniçocuk dedi: Kış uykusundan uyandırdın beni. 7.kitap ile seriyi bitti diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... İsmide sezon burg. Kitabi sevdiniz değer mi 277 TL'ye Yüzüklerin Efendisi gibi serileri seviyorum.
Yeniçocuk dedi: Kış uykusundan uyandırdın beni. 7.kitap ile seriyi bitti diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... İsmide sezon burg. Kitabi sevdiniz değer mi 277 TL'ye Yüzüklerin Efendisi gibi serileri seviyorum.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.714 Makaleler 2 Çözümler 14 2 Ocak 2022 #9 Okan17 dedi: İsmide sezon burg. Kitabi sevdiniz değer mi 277 TL'ye Yüzüklerin Efendisi gibi serileri seviyorum. Genişletmek için tıkla... Değer. 5 seri fiyatını almıştım. Maymun iştahlı olduğum için başka kitap için ara verdim. Şimdi ise İş Bankası biyografi serisi yüzüne yarım kaldı. Fiyat dolar yüzüne yüksek normalde o kadar pahalı olmazdı.
Okan17 dedi: İsmide sezon burg. Kitabi sevdiniz değer mi 277 TL'ye Yüzüklerin Efendisi gibi serileri seviyorum. Genişletmek için tıkla... Değer. 5 seri fiyatını almıştım. Maymun iştahlı olduğum için başka kitap için ara verdim. Şimdi ise İş Bankası biyografi serisi yüzüne yarım kaldı. Fiyat dolar yüzüne yüksek normalde o kadar pahalı olmazdı.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 2 Ocak 2022 #10 Mehmet .T dedi: The Witcher son dilek kitabını almayı düşünüyorum. Sizce parasına değer mi? Genişletmek için tıkla... İlk kitap tam anlamıyla zaman kaybı. Olay örgüsünden bağımsız saçma salak şeyler anlatıyor. Ancak 2 den 7’ye kadar efsane bir şekilde ilerliyor.
Mehmet .T dedi: The Witcher son dilek kitabını almayı düşünüyorum. Sizce parasına değer mi? Genişletmek için tıkla... İlk kitap tam anlamıyla zaman kaybı. Olay örgüsünden bağımsız saçma salak şeyler anlatıyor. Ancak 2 den 7’ye kadar efsane bir şekilde ilerliyor.