Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.404 Çözümler 2 2 Ocak 2022 #11 @Yeniçocuk malum şu an kurdan dolayi en ucuz 277 bulabildim ikinci el satanlarda 240'dan inmiyor bende verdim siparisi.
@Yeniçocuk malum şu an kurdan dolayi en ucuz 277 bulabildim ikinci el satanlarda 240'dan inmiyor bende verdim siparisi.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 2 Ocak 2022 #12 Okan17 dedi: 8. kitap var ama Türkçe degil. Genişletmek için tıkla... 8.kitap yok dostum. Season Of Storms bağımsız bir kitap. Ana hikaye örgüsünü bırak aynı evrene dair bir şeyler bile anlatmıyor.
Okan17 dedi: 8. kitap var ama Türkçe degil. Genişletmek için tıkla... 8.kitap yok dostum. Season Of Storms bağımsız bir kitap. Ana hikaye örgüsünü bırak aynı evrene dair bir şeyler bile anlatmıyor.
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.404 Çözümler 2 2 Ocak 2022 #13 Silinen üye dedi: 8.kitap yok dostum. Season of storms bağımsız bir kitap. Ana hikaye örgüsünü bırak aynı evrene dair bir şeyler bile anlatmıyor. Genişletmek için tıkla... Devami diye yazmislar ama okumadigim için bilmiyorum.
Silinen üye dedi: 8.kitap yok dostum. Season of storms bağımsız bir kitap. Ana hikaye örgüsünü bırak aynı evrene dair bir şeyler bile anlatmıyor. Genişletmek için tıkla... Devami diye yazmislar ama okumadigim için bilmiyorum.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.714 Makaleler 2 Çözümler 14 2 Ocak 2022 #14 Okan17 dedi: @Yeniçocuk malum şu an kurdan dolayi en ucuz 277 bulabildim ikinci el satanlarda 240'dan inmiyor bende verdim siparisi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Ben önümüzdeki dönemlerde alırım. Bu ara Steam için bayağı para harcadım zaten. Kenara para atsam iyi olur.
Okan17 dedi: @Yeniçocuk malum şu an kurdan dolayi en ucuz 277 bulabildim ikinci el satanlarda 240'dan inmiyor bende verdim siparisi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Ben önümüzdeki dönemlerde alırım. Bu ara Steam için bayağı para harcadım zaten. Kenara para atsam iyi olur.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 2 Ocak 2022 #15 Okan17 dedi: Devami diye yazmislar ama okumadigim için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evrene çok hakim değilseniz Witcher Evreni kitabını da almanızı öneririm. Muhteşem bilgiler içeren bir ansiklopedi tadında bir kitaptır.
Okan17 dedi: Devami diye yazmislar ama okumadigim için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evrene çok hakim değilseniz Witcher Evreni kitabını da almanızı öneririm. Muhteşem bilgiler içeren bir ansiklopedi tadında bir kitaptır.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.714 Makaleler 2 Çözümler 14 2 Ocak 2022 #16 Silinen üye dedi: Evrene çok hakim değilseniz Witcher evreni kitabını da almanızı öneririm. Muhteşem bilgiler içeren bir ansiklopedi tadında bir kitaptır. Genişletmek için tıkla... Got serisindeki gibi yani.
Silinen üye dedi: Evrene çok hakim değilseniz Witcher evreni kitabını da almanızı öneririm. Muhteşem bilgiler içeren bir ansiklopedi tadında bir kitaptır. Genişletmek için tıkla... Got serisindeki gibi yani.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 2 Ocak 2022 #17 Yeniçocuk dedi: Got serisindeki gibi yani. Genişletmek için tıkla... Game of Thrones dizisi, serinin adı Buz ve Ateşin Şarkısı ve evet onun gibi.
Yeniçocuk dedi: Got serisindeki gibi yani. Genişletmek için tıkla... Game of Thrones dizisi, serinin adı Buz ve Ateşin Şarkısı ve evet onun gibi.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.714 Makaleler 2 Çözümler 14 2 Ocak 2022 #18 Silinen üye dedi: Game of Thrones dizisi, serinin adı buz ve ateşin şarkısı ve evet onun gibi. Genişletmek için tıkla... Serinin adını biliyorum. Buz ve ateşin dünyası kitabını örnek vermiştim. Sayenizde ismini hatırladım kitabın.
Silinen üye dedi: Game of Thrones dizisi, serinin adı buz ve ateşin şarkısı ve evet onun gibi. Genişletmek için tıkla... Serinin adını biliyorum. Buz ve ateşin dünyası kitabını örnek vermiştim. Sayenizde ismini hatırladım kitabın.
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.404 Çözümler 2 2 Ocak 2022 #19 Silinen üye dedi: Evrene çok hakim değilseniz Witcher evreni kitabını da almanızı öneririm. Muhteşem bilgiler içeren bir ansiklopedi tadında bir kitaptır. Genişletmek için tıkla... Önce Witcher evrenini mi okumalıyım bu seri için.
Silinen üye dedi: Evrene çok hakim değilseniz Witcher evreni kitabını da almanızı öneririm. Muhteşem bilgiler içeren bir ansiklopedi tadında bir kitaptır. Genişletmek için tıkla... Önce Witcher evrenini mi okumalıyım bu seri için.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 2 Ocak 2022 #20 Okan17 dedi: Önce Witcher evrenini mi okumalıyım bu seri için. Genişletmek için tıkla... Hayır elbette sadece ben önerdim eğer önbilginiz yoksa diye.
Okan17 dedi: Önce Witcher evrenini mi okumalıyım bu seri için. Genişletmek için tıkla... Hayır elbette sadece ben önerdim eğer önbilginiz yoksa diye.