The Witcher Remake duyuruldu!

Olduğumuz konumda 700TL civarı minimum. En erken 2024 gibi çıkacağını düşünürsek tahmin etmek çok zor.
Bu bir Problem olmaz CDPR herkes oynasın diye kopya koruma koymuyor oyunlarına.
Diyelim bir arkadaşın satın aldı dosya konumunu kopyalayıp sana attı oynayabiliyorsun direkt aynı şekilde oyunu satın alıp dosyaları yedekleyip iade etsende oynayabiliyorsun.

Bunun etikliğini tartışmaya gerek yok çünkü adamlar kendi çıkıp söyledi parası olmayanda oynasın diye ki kendileri Korsan destekçisi DRM'e sövüyorlar.

Korsan oynayanında parası olduğunda elbet oyunu satın alacağını söylüyorlar.

Ben mesela CP'ı ilk çıktığında korsan indirdim 40 saatte bitirdim oyunu daha yeni satın aldım indirime girince 124TL'ye geldi.

Bir CDPR fanı olarak böyle bir şeyi hiç duymamıştım hocam, iyiymiş. Not ettim. 1000 tane Witcher oyununa para veremeyeceğim maalesef.

Bilmem kaç tane Witcher oyunundan sonra şimdi de Witcher'ın yeniden yapımını duyurmuşlar. Bu 50 tane oyunu aynı anda duyurma olayı nasıl moda oldu anlamak güç. Daha erken geliştirme aşamasında bile olmayan oyunları duyurup duyurup duruyorlar. İyice Ubisoft'a benzedi bunlar da. Gram beklentim yok.

Witcher 3'ün yeni nesil grafiklendirme çalışması vardı. O işten yeni gelişme var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…