S siNno Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mart 2025 #1 Selamlar, bu oyunun evrenine, olayına kadar hiçbir fikrim yok; sadece ismen iyi bir oyun olduğunu duydum Steam'de iyi bir indirimde, alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2025
Selamlar, bu oyunun evrenine, olayına kadar hiçbir fikrim yok; sadece ismen iyi bir oyun olduğunu duydum Steam'de iyi bir indirimde, alınır mı?
MessiGoat07 Picopat Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 333 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #2 siNno dedi: Selamlar, bu oyunun evrenine, olayına kadar hiçbir fikrim yok; sadece ismen iyi bir oyun olduğunu duydum Steam'de iyi bir indirimde, alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınabilir.
siNno dedi: Selamlar, bu oyunun evrenine, olayına kadar hiçbir fikrim yok; sadece ismen iyi bir oyun olduğunu duydum Steam'de iyi bir indirimde, alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınabilir.
8 811150 Centipat Cep Doktoru Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 3.934 Makaleler 1 Çözümler 12 13 Mart 2025 #3 Alınır çok güzel hikayesi ve evreni var bana göre.
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #4 Alınır evreni, teması, karakter dizaynı mükemmeldir. Witcher 3'ü DLC'leri ile birlikte tavsiye ederim.
Alınır evreni, teması, karakter dizaynı mükemmeldir. Witcher 3'ü DLC'leri ile birlikte tavsiye ederim.
S siNno Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mart 2025 #5 Sleipnir dedi: Alınır evreni, teması, karakter dizaynı mükemmeldir. Witcher 3'ü DLC'leri ile birlikte tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Complete Edition alsam yeterli mi?
Sleipnir dedi: Alınır evreni, teması, karakter dizaynı mükemmeldir. Witcher 3'ü DLC'leri ile birlikte tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Complete Edition alsam yeterli mi?
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #6 siNno dedi: Complete Edition alsam yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Yeter.
univac Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 574 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #7 İlk iki oyun oynanır mı emin değilim ama Witcher 3 şahane. Kesinlikle herkes oynamalı.