The Witcher serisinde neden cinsellik çok?

Yer
Türkiye
Merhaba arkadaşlar. The Witcher serisi çok fazla cinsellik bulunuyor. Neden mesele NSFW oyunlarında bile bu kadar çok bulunmuyor neden olabilir filmini izledim öyle sahneler pek yoktu bilen varsa söylesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun kitaptan uyarlama olduğu için normal diyebiliriz. Kitap üzerinde cinsellik ne kadar çok olursa olsun sadece sen hayal edersen görebiliyorsun ama bunu oyunlarda uygulamak daha basitken Netflix gibi platformlar bu kadar cinselliğe izin vermediği için üstü kapalı geçiyorlar.

Merhaba arkadaşlar. The Witcher serisi çok fazla cinsellik bulunuyor. Neden mesele NSFW oyunlarında bile bu kadar çok bulunmuyor neden olabilir filmini izledim öyle sahneler pek yoktu bilen varsa söylesin.
Bence abartı düzeyde cinsellik yok. Oyuncuların ilgisini çekmek ve hikayeyi güçlendirmek için yapımcılar koymayı tercih etmiş.

Bence abartı düzeyde cinsellik yok. Oyuncuların ilgisini çekmek ve hikayeyi güçlendirmek için yapımcılar koymayı tercih etmiş.
Ayrıca bir iki yer harici çoğu cinselliği diyaloglar ile seçiyorsun. Sen seçmezsen cinsellik çok aza indirgeniyor.

Oyundaki anlatımda Geralt’ın karakterini ve evrenin yetişkin tonunu göstermek için kullanılıyor diye biliyorum. Sonuçta Geralt yalnız, bağlanmakta zorlanan biri. İlişkileri genelde geçici, bağ kuramıyor çok.
Bu da demek oluyor ki o kısımlar dünyadaki “insani zaafları” göstermek için kullanılıyor.

Oyundaki anlatımda Geralt’ın karakterini ve evrenin yetişkin tonunu göstermek için kullanılıyor diye biliyorum. Sonuçta Geralt yalnız, bağlanmakta zorlanan biri. İlişkileri genelde geçici, bağ kuramıyor çok.
Bu da demek oluyor ki o kısımlar dünyadaki “insani zaafları” göstermek için kullanılıyor.
Bağlanmakta zorlanan birisi değil aslında. Yennefer ile aralarında güçlü bir bağ var.
Cin görevinde yennefer bu aralarında bağın gerçek mi yoksa cin yüzünden mi olduğunu öğrenmek istiyor.
. Cinsellik yaşadığı kişiler ya eskiden ona bir şeyler hissedenler veya gerçekten yosma karakterler. Geralt'ın isteği ile değil karşısındakinin isteği doğrultusunda yaşanıyor o sahneler.

Hikayenin ilk başlarında öyle ama hocam.Sonra cinin lanet kalktından sonra sizin dediğiniz gibi hala seviyor musun beni diye soruyor zaten Yennefer.
Hiçbir şey değişmedi diye devam ediyor Geralt. Gerçekten de öyle çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı