The Witcher serisine ikinci oyundan başlamak

Merhabalar arkadaşlar,
Bende Witcher'a başlayacağım. Witcher 3'ü indirdim. Sizce Witcher 2'den mi başlamalıyım, çok şey kaybeder miyim direk 3'ten başlasam?

Ben son çıkan oyundan başladım ve çok keyif aldım. Hikaye gayet iyi işleniyor. Diğer taraftan şimdi dönüp önceki oyunları oynayamıyorum, daha zayıf çıkacak diye korkuyorum. Her ikisini birden oynayacaksan, eski olandan başla bence.

Merhabalar arkadaşlar,
Bende Witcher'a başlayacağım. Witcher 3'ü indirdim. Sizce Witcher 2'den mi başlamalıyım, çok şey kaybeder miyim direk 3'ten başlasam?

2 mi? Bana en başından 1'den başlanılması gerektiği söylendi. En iyisi 1. oyundan başlamakmış. Birkaç gündür ilk oyunu bitirmeye uğraşıyorum.

Rainbow 6 dan kurtulamadım ki başlayayım. Ben de başlayacağım bu seriye.

3'ten başladıktan sonra dönüp 1-2'yi oynayamazsın grafikler vs. sıkar.

Witcher 2'yi Youtube üzerinden izleyip daha sonra Witcher 3'e başlayabilirsin. Böyle yapmasanda bir şey kaybetmezsin bence.

ilk oyundan başla derim, sonra geri dönmek zor oluyor.

Sırf son oyunu oynayacağım diye kasma bu kadar kendini. İlk iki oyunun hikayesini oku. Sonra direkt gir üçe. Zamanını eskide kalmış, ortalama oyunlar için harcama. Witcher 1,2 o kadar da iyi oyunlar değiller çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…