The Witcher serisine nereden başlayayım?

Sukru Yahyaoglu

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
OSX: Macbook Air M1 & Macbook Pro M2 Windows: AMD R5 7500F - Crucial 32GB (2x16GB) Pro DDR5 5600MHz - ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti WHITE OC - ASUS PRIME A620M-K 6400MHz(OC) DDR5 - GIGABYTE AORUS 1TB 5000E NVMe M.2 SSD Monitör: Viewsonic 27" VX2768 Curved - Dell 27" SE2717H/HX Mouse: Razer Orochi V2 - Logitech G302 Deadalus Prime - Steelseries Rival 100 Klavye: Cooler Master CK721 - Samsung Trio 500 Kulaklık: Jabra Elite 7 Active - Air Pods 2 Tel
Meslek
Designer
The Witcher serisine başlamayı düşünüyorum. Geçtiğimiz sene eski oyunları ve Game of the Year Edition'ı almıştım Steam kütüphanemde duruyorlar. Ancak vakit ayıramadığım için hiç başlamadım. Malum durumlar gereği evden çalışıyoruz, yoğunluk da yaşamıyoruz. Kafamı dağıtacağını düşündüğüm için sürükleyici bir oyun olsun istedim; farklı bir oyun da tavsiye edebilirsiniz.

The Witcher serisi hakkında sormak istediğim, sizce 1. ve 2. oyunu oynayayım mı? Film örneği gibi düşünmekten ziyade oyunlar tat verecekler mi; grafikten ziyade hikaye güzel işleniyorsa benim için bir sorun yok onu belirteyim. Yoksa hikayeyi okuyup (özete gerek yok komple okuyabilirim), Wild Hunt ile mi başlayayım? Özellikle tabiri caizse Witcher manyaklarının fikirlerini merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 günümüzde oynanacak düzeyde bir oyun değil, hikayesini okuyun dinleyin izleyin, 2 ye geçin 2'yi hızlıca bitirip 3'ün keyfini çıkarın.

Kitaptan başlarsan daha iyi olur karakterleri tanırsın kim bu lan falan demezsin oynarken ama illaki oyundan başlayacağım diyorsan tabii ki 1'den başlaman lazım ama kontroller çok kötü 2. oyunda ise yine biraz daha toparlamış kontroller 3. oyunda ise mükemmel ama hikaye çocuk kurtama üzerine.

Herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar. Kitap ile başlayıp, 2. oyundan başlamaya karar verdim. Umarım her şey sona erer ve 3. oyunu oynamaya yine vaktimiz olmaz.

Ben 1 ve 2'yi okuyup 3'e atlayacaktım. Dedim 2'ye bakayım iyi ki bakmışım bence harika.
2'den başlayın biraz da grafikleri yükseltirsiniz.

O değil de ben şuan Witcher 2 oynuyorum da çok kötü takıldım bir yerde ya. Neyi eksik yapıyorum bulamadım.

Ben üçten başladım. 35 saatim var hala deli gibi sıkılıyorum. Bu oyun pek sarmadı beni. Direk üçten başladığımdan herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…