The Witcher Trilogy vs. GOTY

Yas1n

Decipat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Dr.
Arkadaşlar, sizce hangisi daha avantajlı? Hangisini alırsam daha mantıklı olur?

1608760766069.png

Arkadaşlar, sizce hangisi daha avantajlı? Hangisini alırsam daha mantıklı olur?

Eki Görüntüle 797640
3. oyunun DLC'leri başlı başına oyun gibi 1. oyun günümüzde oynanayınca bir tık kaba duruyor. 2. oyun oynanabilir ama GOTY edition her türlü daha mantıklı. 1 veya 2 yi oynamak isterseniz indirime girince zaten 1-2 lira. civarinda bir şey oluyor tanesi.

Bu sana bağlı. Direkt Witcher 3'ten başlarsan hikayeyi anca yarım yamalak anlayabilirsin. Ben olsam 3 oyunu da veren paketi alır hikayeyi tam bir şekilde anlamaya çalışırdım. Sonradan DLC'yi almanı tavsiye ederim.
2 Paketi alacak kadar bütçem maalesef yok. 1 ve 2'nci serisini çok beğenmedim. 3 Daha çok ilgimi çekti gibi. Direkt 3'den başlasam hikayeyi toparlayamam mı?
3. oyunun DLC'leri başlı başına oyun gibi 1. oyun günümüzde oynanayınca bir tık kaba duruyor. 2. oyun oynanabilir ama GOTY edition her türlü daha mantıklı. 1 veya 2 yi oynamak isterseniz indirime girince zaten 1-2 lira. civarinda bir şey oluyor tanesi.
Evet bende böyle düşünüyorum. 1 ve 2 pek ilgimi çekmedi dediğiniz gibi. GOTY edition'ı alsam hikayeden uzak kalır mıyım?

2 Paketi alacak kadar bütçem maalesef yok. 1 ve 2'nci serisini çok beğenmedim. 3 Daha çok ilgimi çekti gibi. Direk 3'ten başlasam hikayeyi toparlayamam mı?

Tam olarak anlayamazsın. Oyunun bir kısmından sonra farklı farklı geçmiş oyunlarda olaylar yaşadığın karakterler göreceksin biraz zorlanırsın. Fakat Google'den araştırarak ben 1 ve 2.Oyunun hikayelerine bakarım diyorsan alabilirsin.

Tam olarak anlayamazsın. Oyunun bir kısmından sonra farklı farklı geçmiş oyunlarda olaylar yaşadığın karakterler göreceksin biraz zorlanırsın. Fakat Google'den araştırarak ben 1 ve 2.Oyunun hikayelerine bakarım diyorsan alabilirsin.
Peki hikayenin akışın çok bir etkisi olur mu? Yani havasını bozar mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı