The Witcher'a nereden başlanmalı?

İlk oyunundan başlarsanız hikayeyi ve karakterleri daha iyi tanırsınız ama üçüncü oyunda da karakterlerden yeterince bahsediliyor. Üçüncü oyundan başlasanız da bir eksiklik hissetmezsiniz.

Daha da ileriye gitmek istiyorsanız kitapları da var.

İlk oyunu sevmezseniz en azından ikinci oyunundan başlayınız.

Bence 2 güzel 2'den başlamalısın. Zorluğu sona çekersen bir de tadından yenmez resmen aşırı zor oluyor en güçsüz şeyde bile uğraşıyorsun.

Ahh ahh!! 4 çıksada 4ten başlasak oynamaya.

İlk oyunundan başlarsanız "Bune lan böyle!" deme ihtimaliniz yüksek. Zira ilk oyun ile ikinci oyun arasında dağlar kadar fark var. Ben ilk oyunu oynayamamıştım çünkü hiç alıştığım oyun tarzı değildi şans verirseniz bir şey kaybetmezsiniz bence.

Birinci oyundan oynamayı deneyin eğer çok eski gelirse hikayeyi okuyabilirsiniz. Aynısını 2. oyunda da yapın. Ben aynen böyle yapmıştım oynamayı denedim ama gerçekten devam edemediğim için hikayeleri okuyup direkt 3. oyundan başladım.

3'ten başlayın bir şey kaçırmazsınız demek düpedüz kolpa. İlk iki oyun da mükemmel ve karakter gelişimleri bağlantılı.

1. oyunun vuruş sistemi çok kötüydü ya da bana farklı gelmişti grafikleri falanda bence hala oynanabilir seviyede ama 1. oyunun hikayesini okuyup direk 2'den başlamanı tavsiye ederim 2. oyun her şeyiyle hala çok güzel.

Bence ilk oyundan başla. Her oyunun hikayesinin hedefi, amacı farklı olsa da zaman olarak hikayeler birbirinin devamı. İkinci oyun bence hala oynanabilir seviyede. İlk oyununda grafiklerini çıktığı yıla ve imkanlarına göre değerlendirirsek atmosfer olarak gayet güzel. Dövüş sistemi farklı olduğu için belki hoşuna gitmeyebilir ama zorluğu kolay veya normal yaptığın sürece dövüşte fazla takılmadan hikayede akar gidersin. Zaten hikayesi beğeniliyor genel olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…