The Witcher'ın 17. Yıl Dönümü!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Witcher 3'ten önce 1-2'yi oynamayan çok şey kaçırır. Witcher 1-2'yi severek oynadım. Witcher 3 oynadığımda ilk 2 oyunu daha önceden oynadığım için aldığım zevk 3-4 kat daha fazla arttı.

İlk The Witcher oyunu CD Projekt RED'in Polonya'da bilmem kaç bin dolarcık kitap lisansı ile kısıtlı bütçe eşliğinde ortaya çıkartmış olduğu muazzam bir başyapıt. Kısıtlı bütçeler ile bu tarz fikirlerin nasıl hayata geçirilebildiği insanüstü bir konu.

Bu kadar kusursuz bir işin insan eliyle nasıl yapılabilmiş olduğu ile ilgili soru işaretleri içeriyor olan The Witcher 3: Wild Hunt'ı yaparken de çok fazla bir bütçesi olmayan CD Projekt RED'in 400 milyon dolardan fazla para harcamış olduğu Cyberpunk 2077 ise bazı firmaların küçük kalması gerektiğini net bir şekilde ortaya koyuyor.

Witcher 3'ten önce 1-2'yi oynamayan çok şey kaçırır. Witcher 1-2'yi severek oynadım. Witcher 3 oynadığımda ilk 2 oyunu daha önceden oynadığım için aldığım zevk 3-4 kat daha fazla arttı.
Gerçekten öyle oldu. Witcher 3'ü oynamadan önce önceki oyunları oynayıp 3'e geçince oldukça keyifli oluyor. Sanki o evrende yaşamış gibi hissediyorsunuz. Neler olmuş, neler olmamış gibi detayları önceki oyunlar sayesinde öğreniyorsunuz.

Dünyanın en iyi oyun serisi. 1-2-3 sırasıyla oynadım bitirdim ve gerçekten her şeyiyle mükemmel bir evren. 3'ün DLC'leri zaten ayrı birer başyapıt. İçine girip orada yaşamak istediğim bir evren haline geldi adeta bu oyun benim için.

Bir efsanenin başlangıcı, zaman hızlı geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…