TheBandLords
Picopat
Daha fazla
Ben DLC'lerden korkuyorum hocam hem 308 TL ama alcağımdan emin değilim.Onun yerine ilk iki oyunun hikaye özetini izleyip Witcher 3'ü DLC'leri ile birlikte alsan daha iyi olur.
Korkma Witcher 3 DLC'leri zirvedirBen DLC'lerden korkuyorum hocam hem 308 TL ama alcağımdan emin değilim.
Ben trilogy'yi diyorum hocam. Dlc'lerden korkmanın sebebi paradox.Korkma Witcher 3 DLC'leri zirvedir
300 TL'yi bulmuyor olması lazım.
![]()
Save 80% on The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition on Steam
One of the most acclaimed RPGs of all time. Now ready for a new generation.ABOUT THE GAMEYou are Geralt of Rivia, mercenary monster slayer. Before you stands a war-torn, monster-infested continent you can explore at will. Your current contract?store.steampowered.com
CD Project Paradox gibi boş beleş DLC'ler yapmıyor endişe etme. Blood & Wine oyun tarihinin en iyi DLC'si.Ben trilogy'yi diyorum hocam. Dlc'lerden korkmanın sebebi paradox.
O kadar rahat söyledin ki sanki oyun seneye çıkıyorBunun yerine Witcher 3 comple Edition al. Witcher 1 remake yapılacak zaten.
Bence Witcher 1 konusunu izlemesin bile. Oyunun hikayesi güzel sonuçta. Remake ile oynasın.O kadar rahat söyledin ki sanki oyun seneye çıkıyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.