Steam TheHunter: Call of the Wild 53 TL

swaghos

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
theHunter: Call of the Wild Steam'de %88 indirimle. 441 TL -> 53 TL'ye düştü!

Not; Epic'de daha uyguna düştüğü oluyor. orayada göz atabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

epic'te Hunting Starter Bundle ile 20 TL'ye geliyormuş.
Oyunda DLC'lerin katkısı da var galiba.

Epic bir dönem ücretsiz de vermişti, alacaklar kütüphanesini kontrol edip alsın.

Bu oyunu Steam'den kesinlikle ALMAYIN.
DLC olmadan oynanmaz, Steam'de de DLC fiyatları çok yüksek, Epic'te ise gerçekten çok ucuz, bundle almak yerine de tek tek alın daha ucuza geliyor komik bir şekilde.
Çok sabırlı olmanız gereken bir oyun üstelik, simülasyon seviyor olsanız bile sıkabilir.
Kafa dağıtmalık, rahatlamalık çok relax bir oyun ama aşırı yavaş bir oyun.

Özellikle önerdiğin DLC'ler var mı hocam? Yoksa kafamıza göre takılalım mı? Epic ödüllerinden kalan bakiyeyle Hunting Starter Bundle çektim şimdilik.

DLC siz hiç bir işe yaramaz alacaklar ona göre dikkat etsinler. Zamanın da epic ten full almıştım oyun güzel simülasyon ağırlıklı ve çok hantal sıkılabilirsiniz, ciddi ciddi 1 saat 1.5 saat kadar bir avın peşinden girebilirsiniz öyle gireyim Battlefield gibi cs gibi vur kır parçala değil bilginize. Türü sevenler epic.te ucuzsa full paketli olarak oradan almalarını tavsiye ederim..

Özellikle önerdiğin DLC'ler var mı hocam? Yoksa kafamıza göre takılalım mı? Epic ödüllerinden kalan bakiyeyle hunting starter bundle çektim şimdilik.

Var hocam, köpek dlclerinden hepsi çok iyi. Ama siz ilk başta bloodhound ve german shortharir alın, bloodhound vurduğunuz avın kanını takip eder, kanı görmeniz oldukça zor oluyor bazen. German shorthair de sizin için av arar, bu da başlangıç için çok iyi. Birkaç kez avlanın kanı takip edip vurduğunuz hayvanı bulabilirseniz german ile devam edin.

Aldığınız bundle ile de çok güzel 3 DLC gelmiş, Silver Ridge tam başlangıç mapi çok rahat edersiniz, tents de oldukça işinize yarayacak, sevdiğiniz av noktalarına atarsınız.
ATV'yi daha çok mapi keşfetmek için kullanın, avlanırken tüm hayvanları korkutuyor 300 metre yarıçapında hiçbir şey bırakmıyor.

En önemli olan silahlara gelelim, ben ilk başladığım zaman tek tek tüm DLC'leri aldım, silahlar çok fark ediyor, oyunun DLC'siz ham silahları hem parayla alınıyor hem de güzel değiller(ufak bir ekleme yapaayım, DLC ile silah alınca oyuna yeni silahları ekleyip öyle bedava veriyor, halihazırda mağazada para ile satılan silahlar değil yani).
Ben 3 tane DLC önereceğim burada bunlar da kullanması en zevkli isabetliliği en yüksek silahlar, geri kalan silahların videolarına bakarsın kendi zevkine göre alırsın.
Scopes and croshair pack içinde güzel dürbünler var bedava yine, rahat edersin oyuna başlayınca.
Modern rifle pack çok sağlam paket pişman olmazsın, ben bu paketi seri avlarda kullanıyordum, bir sürüyü düşürürsün bunlarla, yarı otomatik olması büyük avantaj.
Smoking barrels weapon pack, açık ara en çok kullandığım silahlar buradaki M1 ve hudzig bunlar vurduğunu indiren cinsten, daha çok tek gezen hayvanları avlıyordum ve daha zevkli bence bu tarz silahları kullanması.
Geri kalan weapon packler bunların türevleri zaten, eğer bu silahlardan sıkılırsanız onlara göz atarsınız.

Map DLC alacaksanız sadece yukon alın çünkü multiplayer üzerinde serverlar var orada başka insanlarla oynarsınız diğer mapleri hem de test etmiş olursunuz, çok sevdiğiniz map olursa tek oynamak için alırsınız yine(bence multiplayer daha güzel oluyor, silah sesleri falan hoş oluyor, senden hariç birilerinin olması). Yukonu önerme sebebimde o mapi alınca çok güzel bir silah ekleniyor mağazaya, tier 9 hayvanları vurmak için en iyi silahtır kendisi ama almak için hem 65000 civarında para hem de 6000 kadar rifle score kasmanız lazım, yani oldukça uzun sürecek aklınızda olsun, o silahı alana kadar pek 9 tier avlamayın bence, illa isterseniz hudzig ile rahat düşürürsünüz 9 tierleri.

Bir de kazlar ve ördekler için av paketleri var, onlar da ucuz yine, avlaması da zevkli bence. Para kasmak için de güzeller açıkçası, YouTube'dan bakarsınız severseniz alırsınız o DLC'leri de.

Önerebileceklerim bu kadar, severseniz muhtemelen tüm DLC'leri alırsınız.
YouTube'da onur şerif selim kanalı var, oyunun rehber tarzı bir videosunu çekmiş onu izleyin bence, oldukça yardımcı olur. Aklınıza takılan olursa bende yardımcı olabilirim

Bence birkaç kez avlanın, baktınız sevdiniz oyunu DLC'leri öyle toplayın, paranız boşa gitmesin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…