Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.027 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #1 DLC almama gerek var mı? Hangi DLC'ler olmazsa olmazdır?
U UmutZeren1 Kilopat Katılım 20 Ağustos 2017 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #2 Taha E.1907 dedi: DLC almama gerek var mı? Hangi DLC'ler olmazsa olmazdır? Genişletmek için tıkla... Aslında çok gerek yok çünkü online sunucuya girdiğinde sunucu hostunun tüm dlclerini kullanabilirsin. Önerebileceğim dlc ise atv ve yeni köpek dlcsi
Taha E.1907 dedi: DLC almama gerek var mı? Hangi DLC'ler olmazsa olmazdır? Genişletmek için tıkla... Aslında çok gerek yok çünkü online sunucuya girdiğinde sunucu hostunun tüm dlclerini kullanabilirsin. Önerebileceğim dlc ise atv ve yeni köpek dlcsi
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.027 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #3 UmutZeren1 dedi: Aslında çok gerek yok çünkü online sunucuya girdiğinde sunucu hostunun tüm dlclerini kullanabilirsin. Önerebileceğim dlc ise atv ve yeni köpek dlcsi Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım Yukon Valley haritasını önerdi, bunu sadece DLC ile oynayabiliyormuşum sanırım.
UmutZeren1 dedi: Aslında çok gerek yok çünkü online sunucuya girdiğinde sunucu hostunun tüm dlclerini kullanabilirsin. Önerebileceğim dlc ise atv ve yeni köpek dlcsi Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım Yukon Valley haritasını önerdi, bunu sadece DLC ile oynayabiliyormuşum sanırım.
U UmutZeren1 Kilopat Katılım 20 Ağustos 2017 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #4 Taha E.1907 dedi: Bir arkadaşım Yukon Valley haritasını önerdi, bunu sadece DLC ile oynayabiliyormuşum sanırım. Genişletmek için tıkla... Öyle olması lazım ben çok oynamadım ama bana da ilk başladığımda daha çok hayvan görmem için silver ridge peaks önermişlerdi
Taha E.1907 dedi: Bir arkadaşım Yukon Valley haritasını önerdi, bunu sadece DLC ile oynayabiliyormuşum sanırım. Genişletmek için tıkla... Öyle olması lazım ben çok oynamadım ama bana da ilk başladığımda daha çok hayvan görmem için silver ridge peaks önermişlerdi