Thehunter: Call of the wild restore save data hatası nasıl çözülür?

İşletim sistemi
Windows 10

Protokol

Femtopat
Daha fazla  
RAM
CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance PRO RGB Siyah 3600MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram
Ekran kartı
1050ti 4gb
Anakart
GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2
İşlemci
AMD R5 2600
Merhaba arkadaşlar, oyunda sürekli ekteki hatayı almaktayım, bir türlü çözüm bulamadım. Cheat Engine'den hile yaptığımı düşündüğüm için oyun hata veriyor. Sandım bir süre hile yapmadan oynadım fakat yine aynı hatayı aldım. Oyunu silip tekrardan yüklememe rağmen aynı hatayı almaya devam ediyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa desteğinizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler. :)

20230724180528_1.jpg

Yazmayı unuttuğum içim ekliyorum oyun bu hatayı verdikten sonra kariyer sıfırlaması yapıyor yani ya sıfırdan başlıyorum ya da oyunun en başlarından 1 ya da 2. levelden başlıyorum.

Son düzenleme:
Başlangıçtaki oyun klasörünün yedeğini masaüstüne kopyalayın ve oyun her hata verdiğinde o klasörü oyunun ana klasörünün üzerine kopyalayıp hepsini değiştire tıklayın. Ben öyle anladım, umarım çözümünü bulursunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok aradım ama bir türlü bulamadım hep alakasız makaleler çıkıyordu ve bu yazı işime yarar gibi deneyeceğim yine de çözüm bulana kadar konuyu kapatmayacağım fakat sana çok teşekkür ederim şimdiden. eline emeğine sağlık :)

Çok aradım ama bir türlü bulamadım hep alakasız makaleler çıkıyordu ve bu yazı işime yarar gibi deneyeceğim yine de çözüm bulana kadar konuyu kapatmayacağım fakat sana çok teşekkür ederim şimdiden. eline emeğine sağlık :)
Hocam buldunuz mu? Aynısı bende yaşıyorum da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı