theHunter: Call of the Wild™ son 4 gün!

first_fps

Hectopat
İlgisi olanlar ya da değişiklik isteyenler için konu başlığında ki oyun 9,60 TL. Bence kaçırmayın. Kafa dağıtmak için çok iyi. Baya detaylı bir oyun. Tavsiye ediyorum.👍

Kafamda ki en büyük soru işareti şu "oyunda yeterli içerik var mı? Yoksa sırf DLC satalım diye iki, üç hayvan koyup gerisine "pamuk eller cebe" mi diyorlar bu sorumu cevaplarsanız çok teşekkürler.

Bu dediğiniz sadece bu oyuna mahsus bir konu değil. Çok genel ve kapsamlı bir sorunuz var. Ama ben yine de bir çözüm önerisi sunayım size: thehunter: Call of the Wild - 2019 Edition paketini 27 tl karşılığında alırsanız tüm sorunuza çözüm olmuş olabilir :)
Şu an dlc li paket 32 TL olmuş. Zaman ilerledikçe sorunuza cevap bulmanız daha da zorlaşabilir.

Oyunu ücretsiz indirip denedim, güzel oyun. Doğada yürümek keyifli. 2-3 gün oynadıktan sonra 2019 Edition paketini aldım ve ilk aslanımı avladım.

Aslan 2 atışta zor öldü yalnız, kaçarken bir kere daha vurdum. Büyük kalibre tüfeklere geçmek lazım ama henüz nasıl geçeceğimi bilmiyorum.

1585482508723.png

Oyunu ücretsiz indirip denedim, güzel oyun. Doğada yürümek keyifli. 2-3 gün oynadıktan sonra 2019 Edition paketini aldım ve ilk aslanımı avladım.

Aslan 2 atışta zor öldü yalnız, kaçarken bir kere daha vurdum. Büyük kalibre tüfeklere geçmek lazım ama henüz nasıl geçeceğimi bilmiyorum.

Eki Görüntüle 523244
Oyunun hikaye modunu oynayıp outposts denilen yerler var. Burada garajın ve envanter lerini alacağın kısımlar var. Aşağıda video bağlantısı paylaştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı