yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #1 Başlıktaki oyun için güvenilir Türkçe yama bilen varsa paylaşabilir mi? İnternette arattığımda birçok site karşıma çıktı ama hangisi güvenilir bilemedim.
Başlıktaki oyun için güvenilir Türkçe yama bilen varsa paylaşabilir mi? İnternette arattığımda birçok site karşıma çıktı ama hangisi güvenilir bilemedim.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.435 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 31 Aralık 2020 #2 Şu anda oyunun Türkçe yaması yok. Gördüğünüz sitelerin birçoğu yama yerine virüs veriyor.
muhammedkaya Kilopat Katılım 17 Mart 2017 Mesajlar 11 6 Mayıs 2021 #3 Motionless IN White dedi: Şu anda oyunun Türkçe yaması yok. Gördüğünüz sitelerin birçoğu yama yerine virüs veriyor. Genişletmek için tıkla... aynen öyle virüslü hepsi ...nın cocukları yüzünden pcme mining virüsü girdi tarama yapıp kaldırdım
Motionless IN White dedi: Şu anda oyunun Türkçe yaması yok. Gördüğünüz sitelerin birçoğu yama yerine virüs veriyor. Genişletmek için tıkla... aynen öyle virüslü hepsi ...nın cocukları yüzünden pcme mining virüsü girdi tarama yapıp kaldırdım