YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.108 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #1 TheHunter: Call of the Wild için Türkçe yama var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2022
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #2 TheHunter: Call of the Wild Türkçe Yama (Güncellendi) – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net
TheHunter: Call of the Wild Türkçe Yama (Güncellendi) – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.108 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #3 ArthurMorgan33 dedi: TheHunter: Call of the Wild Türkçe Yama (Güncellendi) – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net Genişletmek için tıkla... Hocam onu indirdim de güvenli mi? Discord sunucularına girdim o sitenin.
ArthurMorgan33 dedi: TheHunter: Call of the Wild Türkçe Yama (Güncellendi) – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net Genişletmek için tıkla... Hocam onu indirdim de güvenli mi? Discord sunucularına girdim o sitenin.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #4 YüzbaşıJohnPrice dedi: Hocam onu indirdim de güvenli mi? Discord sunucularına girdim o sitenin. Genişletmek için tıkla... Başka bir forumda kullananlar güvenli demiş.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Hocam onu indirdim de güvenli mi? Discord sunucularına girdim o sitenin. Genişletmek için tıkla... Başka bir forumda kullananlar güvenli demiş.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.108 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #5 ArthurMorgan33 dedi: Başka bir forumda kullananlar güvenli demiş. Genişletmek için tıkla... Smart Screen uyarı verdi devam edeyim mi?
ArthurMorgan33 dedi: Başka bir forumda kullananlar güvenli demiş. Genişletmek için tıkla... Smart Screen uyarı verdi devam edeyim mi?
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #6 YüzbaşıJohnPrice dedi: SmartScreen uyarı verdi devam edeyim mi? Genişletmek için tıkla... Edin hocam neredeyse tüm Türkçe yamalar öyle yapıyor.
YüzbaşıJohnPrice dedi: SmartScreen uyarı verdi devam edeyim mi? Genişletmek için tıkla... Edin hocam neredeyse tüm Türkçe yamalar öyle yapıyor.
Efrancercinli Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 171 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #7 Hocam ben bir yerden indirip taratmıştım Trojan çıkmıştı. Yine de dosyayı bir taratın isterseniz ne olur ne olmaz diye. Aynı site olabilir.
Hocam ben bir yerden indirip taratmıştım Trojan çıkmıştı. Yine de dosyayı bir taratın isterseniz ne olur ne olmaz diye. Aynı site olabilir.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #8 Efrancercinli dedi: Hocam ben bir yerden indirip taratmıştım. Trojan çıkmıştı. Yine de dosyayı bir taratın isterseniz ne olur ne olmaz diye. Aynı site olabilir. Genişletmek için tıkla... O türkçeyamacı.net in yaması hocam bu farklı.
Efrancercinli dedi: Hocam ben bir yerden indirip taratmıştım. Trojan çıkmıştı. Yine de dosyayı bir taratın isterseniz ne olur ne olmaz diye. Aynı site olabilir. Genişletmek için tıkla... O türkçeyamacı.net in yaması hocam bu farklı.