B Barannn29 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #11 VedatArat dedi: Merhaba bazı kişiler yama yerine virüs var diyorlar güvenebilir miyim bu siteye. Genişletmek için tıkla... Ben indirdim, trojenli dosya çıktı. İndirme boşver.
VedatArat dedi: Merhaba bazı kişiler yama yerine virüs var diyorlar güvenebilir miyim bu siteye. Genişletmek için tıkla... Ben indirdim, trojenli dosya çıktı. İndirme boşver.
Lethium6161 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 520 Çözümler 4 10 Haziran 2021 #12 Barannn29 dedi: Ben indirdim, trojenli dosya çıktı. İndirme boşver. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Barannn29 dedi: Ben indirdim, trojenli dosya çıktı. İndirme boşver. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
VedatArat Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #13 Barannn29 dedi: Ben indirdim, trojanli dosya çıktı. İndirme boş ver. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
Barannn29 dedi: Ben indirdim, trojanli dosya çıktı. İndirme boş ver. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
SungurTekin21 Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fırıncı 11 Haziran 2021 #14 Arkadaşlar. thehunter: Call of the wild Türkçe yama çalışması 3 ay sonra başlıyorDetaylı bilgi öğrenmek istiyorsanız bu arkadaşa DC'den iletişime geçin. Kaptan. Jack sparrow. #2565
Arkadaşlar. thehunter: Call of the wild Türkçe yama çalışması 3 ay sonra başlıyorDetaylı bilgi öğrenmek istiyorsanız bu arkadaşa DC'den iletişime geçin. Kaptan. Jack sparrow. #2565
Lethium6161 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 520 Çözümler 4 12 Haziran 2021 #15 SungurTekin21 dedi: Arkadaşlar. thehunter: Call of the wild Türkçe yama çalışması 3 ay sonra başlıyorDetaylı bilgi öğrenmek istiyorsanız bu arkadaşa DC'den iletişime geçin. Kaptan. Jack sparrow. #2565 Genişletmek için tıkla... Düzgün bir şekilde verebilir misin Discord nickini?
SungurTekin21 dedi: Arkadaşlar. thehunter: Call of the wild Türkçe yama çalışması 3 ay sonra başlıyorDetaylı bilgi öğrenmek istiyorsanız bu arkadaşa DC'den iletişime geçin. Kaptan. Jack sparrow. #2565 Genişletmek için tıkla... Düzgün bir şekilde verebilir misin Discord nickini?
kerem karakuş Zeptopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #16 VedatArat dedi: Merhaba bazı kişiler yama yerine virüs var diyorlar güvenebilir miyim bu siteye. Genişletmek için tıkla... Evet virüslü. Ben yükledim ama Kaspersky vardı ondan yırttık.
VedatArat dedi: Merhaba bazı kişiler yama yerine virüs var diyorlar güvenebilir miyim bu siteye. Genişletmek için tıkla... Evet virüslü. Ben yükledim ama Kaspersky vardı ondan yırttık.
SungurTekin21 Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fırıncı 14 Haziran 2021 #17 Lethium6161 dedi: Düzgün bir şekilde verebilir misin Discord nickini? Genişletmek için tıkla... Kaptan.Jack Sparrow#2565
Lethium6161 dedi: Düzgün bir şekilde verebilir misin Discord nickini? Genişletmek için tıkla... Kaptan.Jack Sparrow#2565
Alperkilic91 Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 46 6 Temmuz 2021 #18 İndiren var mı ? Yamayı kuran var mı ?
Lethium6161 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 520 Çözümler 4 6 Temmuz 2021 #19 Alperkilic91 dedi: İndiren var mı ? Yamayı kuran var mı ? Genişletmek için tıkla... Hocam attığım link virüslü indirmeyin.
Alperkilic91 dedi: İndiren var mı ? Yamayı kuran var mı ? Genişletmek için tıkla... Hocam attığım link virüslü indirmeyin.
vivirmidas Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 191 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #20 Tam araştırmadan bunu yükledim, sonradan fark ettim ki virüs varmış. Yüklenen dosyaları kaldırdım ama bakalım virüsün etkileri ne zaman karşıma çıkacak. - Şu an piyasada Türkçe yama var mı? kullanan varsa yazabilir mi?
Tam araştırmadan bunu yükledim, sonradan fark ettim ki virüs varmış. Yüklenen dosyaları kaldırdım ama bakalım virüsün etkileri ne zaman karşıma çıkacak. - Şu an piyasada Türkçe yama var mı? kullanan varsa yazabilir mi?