theHunter: Call of the Wild Türkçe yama

Bir umut bekliyoruz ya, çıkmayacak gibi

Tam araştırmadan bunu yükledim, sonradan fark ettim ki virüs varmış. Yüklenen dosyaları kaldırdım ama bakalım virüsün etkileri ne zaman karşıma çıkacak.
Virüs etkilerini gösterdi ve bilgisayarı zor kurtardım.

Virüs bulaştıktan sonra öncelikle güvenlik duvarını ve anti virüs programlarını devre dışı bırakıyor hatta tamamen kaldırıyor ki bu virüsü fark etmeyelim. Sonrasında sürekli olarak arka planda gizli dosyalar üzerinden RAM tüketen bir işlem yapıyor. Bir arkadaşın iddiasına göre coin üretmek için 7/24 çalışıyor.

Normalde hiçbir program açık değilken %10-15 arası gözüken bellek kullanımı bu virüs nedeniyle %50-60'lara kadar çıkıyor. Diğer programları kullanmak ciddi derecede zorlaşıyor. Oyunlarda kasılmalar başlıyor.

Kurtulmak için malwarebytes ile tarama yaptım, sorunlu dosyaları karantinaya alarak güvenlik duvarını aktifleştirdim, sorun çözüldü ve bilgisayar kendine geldi.

Bu linkte ki updater.exe dosyasını McAfee virüs olarak algılıyor.

Oyun geliştiricilerine sürekli mail atıyorum siz de bu adrese mail gönderin, oyun çıktıktan belli bir süre sonra Türkçe dil paketi çıkacağı konuşulmuştu, sonradan yetersiz talep nedeniyle askıya almışlar sanırım.

Arkadaşlar bu Türkçe Yama'yı kesinlikle indirmeyin kaspersky ile tarama yapıyorum Windows dosyalarında daha önce bulunmayan bir exede virüs buldu adı WMK.exe

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…