theHunter: Call of the Wild Türkçe yamasında virüs varsa nasıl kaldırılır?

Türkçe yamacıdan indirdim de virüs var mı bunda? Varsa nasıl kaldıracağım.

Hocam bende daha önce indirmiştim Kaspersky ve malwarbyte ile tarama yapın bir şey bulmazlarsa direk format atın ben format atmıştım.
Mining virüsü var.

Hocam bende daha önce indirmiştim Kaspersky ve malwarbyte ile tarama yapın bir şey bulmazlarsa direk format atın ben format atmıştım.
Mining virüsü var.

Niye format atsın gerekli taramaları yapmış olur en kötü farbar raporu atar incelenir.

Niye format atsın gerekli taramaları yapmış olur en kötü farbar raporu atar incelenir.

ESET'den tarama yaptım olur mu yoksa diğerlerini indireyim mi (fazla pahalı duruyor uygulamalar indirmek biraz fazla zorlar beni )

ESET'den tarama yaptım olur mu yoksa diğerlerini indireyim mi (fazla pahalı duruyor uygulamalar indirmek biraz fazla zorlar beni )

ESET Kaspersky kadar iyidir bende ESET kullanıyorum gayet iyi koruması var.

Fazla pahalı durmasından kastınız nedir sadece deneme sürümlerini indireceksiniz.

ESET Kaspersky kadar iyidir bende ESET kullanıyorum gayet iyi koruması var.

Fazla pahalı durmasından kastınız nedir sadece deneme sürümlerini indireceksiniz.

Sitede Kaspersky deneme sürümünü bulamadım ben de ESET indirdim onun deneme lisansı ile hallediyorum.

Sitede Kaspersky deneme sürümünü bulamadım ben de ESET indirdim onun deneme lisansı ile hallediyorum.
Tamam bir de Malwarebytes isimli bir program var onunda deneme sürümünü indirirseniz olur internette arama ile programı bulabilirsiniz.

@Emir37 wmk.exe isimli bir dosya buldu, şu anda karantına da PC'den nasıl tamamen kaldıracağım bilmiyorum karantinadan kaldır yazıyor basıyorum sonra aynı dosyayı gene buluyor. Ne yapacağım bilmiyorum?
Bu arada diğer uygulamayı da indireceğim.

Kaldırmayı bir daha deneyin olmadı elle silme veya rescue disk ile silmeyi denersiniz diğer programda sistemdeki zararlıları temizleyecektir.

Hizmetlerden WMK.exe durdur daha sonrada c/windows içinde wmk diye arama yap ve çıkan dosyaları manuel olarak sil.

İfadeler: O.K
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…