Çözüldü ''There is no GOP support detected in this card'' hatası nasıl düzeltilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

JanJack

Megapat
Daha fazla  
RAM
Patriot Viper Venom 32GB (2X16GB) DDR5 6800MHz CL34
SSD veya HDD modeli
Sandisk Ultra 500 GB
Ekran kartı
COLORFUL iGame GeForce RTX 5070 Ultra W OC GDDR7
Anakart
Msi PRO B650M-B
İşlemci
Ryzen 5 9600x

Sistemi 3 hafta önce topladım kullanıyordum. Ekran kartım RTX 2070 idi. Bu sisteme COLORFUL iGame GeForce RTX 5070 Ultra W OC GDDR7 taktım, böyle sorunla karşılaşıyorum. İlk başlarda nadiren açılıyordu, artık hiç açılmıyor ve bu hatayı veriyor. Bayağı araştırmasını yaptım genelde eski ekran kartlarında oluşan hata ama benim ki hem yeni hem güncel, var mı fikri olan? Not: Eski sisteme taktığımda ise bilgisayarın açılış şifresini yazarken donup kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı anakart bende de var. Bende de rtx 5070de aynı hatayı veriyor. PCI Gen autoyu Gen4 yapmak gerekiyormuş anakart Gen5 desteklemiyor. Deneyebilir misin biostan bunu çözülmesi lazım ve UEFI'ye getir ardından
Aynı anakart bende de var. Bende de rtx 5070de aynı hatayı veriyor. PCI Gen autoyu Gen4 yapmak gerekiyormuş anakart Gen5 desteklemiyor. Deneyebilir misin biostan bunu çözülmesi lazım ve UEFI'ye getir ardından

Çözüm
Sen yaptığında sorun çözüldü mü bir dostum ?

Son olarak ProPeace in dediğini yaptım ve birkaç denemeden sonra sanırım oldu. Çözülen konulara alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam iyi akşamlar aynı anakart ve ekran kartı bendede var ve bende aynı sorunu alıyorum ve şuan hdmi ekran kartınada baglasam anakartada baglasam goruntu gelmiyor siz bu sorunu cozebilsinizmi nasil bi yol izlediniz simdiden cevap icin tesekkurler

Çözümde yazanı yaptım ve sorun çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…