There is not enough space available on the disk(s) to Complete this operation hatası

• Konuyu başlatan Ruzg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 621

Ruzg

Hectopat
Daha fazla  
Aptal bir YouTube videosu yüzünden D ve E disklerini birleştirmek isterken D ve E diskleri tamamen silindi ve yeni bir disk oluşturmak istiyorum. Disk 1 ancak disk oluştura tıklayınca üstteki hatayı veriyor yardım ederseniz çok sevinirim.

1705678338244.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aptal bir YouTube videosu yüzünden D ve E disklerini birleştirmek isterken D ve E diskleri tamamen silindi ve yeni bir disk oluşturmak istiyorum. Disk 1 ancak disk oluştura tıklayınca üstteki hatayı veriyor yardım ederseniz çok sevinirim.

Eki Görüntüle 2089892
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 2089892
Birleştirmek büyük bir hatadır. ayrıca sorunsuz birleştirseydiniz bile ciddi oranda kullanım ömrü azalacaktı. 500 Mb olan kısmıda silip baştan Oluşturun.

Disk Partition Tool'dan düzeltebileceğinizi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı