A ahmetyilmaz58 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #1 İyi günler. oyuncu laptopum için termal macun ararken internette Thermal Grizzly Kryonaut Extreme ile karşılaştım. Sizce kullanılır mı? RTX 3070 i7 11800H 16 GB RAM.
İyi günler. oyuncu laptopum için termal macun ararken internette Thermal Grizzly Kryonaut Extreme ile karşılaştım. Sizce kullanılır mı? RTX 3070 i7 11800H 16 GB RAM.
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.499 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 6 Nisan 2023 #2 ahmetyilmaz58 dedi: İyi günler. oyuncu laptopum için termal macun ararken internette Thermal Grizzly Kryonaut Extreme ile karşılaştım. Sizce kullanılır mı? RTX 3070 i7 11800H 16 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Satın alırsan, 2 hafta kullanıp daha sonra "İnceleme" konusu açarsan çok sevinirim dostum. Şuan da MX4 kullanıyorum memnunum.
ahmetyilmaz58 dedi: İyi günler. oyuncu laptopum için termal macun ararken internette Thermal Grizzly Kryonaut Extreme ile karşılaştım. Sizce kullanılır mı? RTX 3070 i7 11800H 16 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Satın alırsan, 2 hafta kullanıp daha sonra "İnceleme" konusu açarsan çok sevinirim dostum. Şuan da MX4 kullanıyorum memnunum.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #3 2gr 479 TL çok pahalı geldi bir macun için ama kalitenin adresi denebilir Thermal Grizzly normal Kryonaut 1 gr alabilirsiniz. Bütçe fazlaysa tabii güzel macun.
2gr 479 TL çok pahalı geldi bir macun için ama kalitenin adresi denebilir Thermal Grizzly normal Kryonaut 1 gr alabilirsiniz. Bütçe fazlaysa tabii güzel macun.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #4 Daha iyisi yok termal macunda. Sıvı metal oluyor daha iyileri. Bulursanız Honeywell PTM 7950 de kullanabilirsiniz.
Daha iyisi yok termal macunda. Sıvı metal oluyor daha iyileri. Bulursanız Honeywell PTM 7950 de kullanabilirsiniz.
A ahmetyilmaz58 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #5 MiniRayss02 dedi: Satın alırsan, 2 hafta kullanıp daha sonra "inceleme" konusu açarsan çok sevinirim dostum. Şu an da MX4 kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Ne anlamda yazdin biraz detaylandirir misin?
MiniRayss02 dedi: Satın alırsan, 2 hafta kullanıp daha sonra "inceleme" konusu açarsan çok sevinirim dostum. Şu an da MX4 kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Ne anlamda yazdin biraz detaylandirir misin?
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #6 MiniRayss02 dedi: Şu an da MX4 kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Pump out yapabilir. MX4 için en büyük risklerden bir tanesi.
MiniRayss02 dedi: Şu an da MX4 kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Pump out yapabilir. MX4 için en büyük risklerden bir tanesi.
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.499 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 6 Nisan 2023 #7 ahmetyilmaz58 dedi: Ne anlamda yazdin biraz detaylandirir misin? Genişletmek için tıkla... Rehber: Maxtor CTG8E ve MX-4 kıyaslaması Bu tarz veya Rehber değil İnceleme tarzı konu açıp bizi aydınlatman konusunda, Laptop larda bir çok macun pomp out oluyor o yüzden. Lusyz dedi: Pump out yapabilir. MX4 için en büyük risklerden bir tanesi. Genişletmek için tıkla... 2 ay oldu hâla ilk performansından ödün vermedi.
ahmetyilmaz58 dedi: Ne anlamda yazdin biraz detaylandirir misin? Genişletmek için tıkla... Rehber: Maxtor CTG8E ve MX-4 kıyaslaması Bu tarz veya Rehber değil İnceleme tarzı konu açıp bizi aydınlatman konusunda, Laptop larda bir çok macun pomp out oluyor o yüzden. Lusyz dedi: Pump out yapabilir. MX4 için en büyük risklerden bir tanesi. Genişletmek için tıkla... 2 ay oldu hâla ilk performansından ödün vermedi.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #8 ahmetyilmaz58 dedi: Ne anlamda yazdin biraz detaylandirir misin? Genişletmek için tıkla... Eğer alırsan demiş bir rehber yap bilgi sahibi olalım demek istemiş. Ayrıca MX-4 önermiş ama tavsiye etmem laptoplar için uygun değil.
ahmetyilmaz58 dedi: Ne anlamda yazdin biraz detaylandirir misin? Genişletmek için tıkla... Eğer alırsan demiş bir rehber yap bilgi sahibi olalım demek istemiş. Ayrıca MX-4 önermiş ama tavsiye etmem laptoplar için uygun değil.
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.499 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 6 Nisan 2023 #9 JakerT4 dedi: Eğer alırsan demiş bir rehber yap bilgi sahibi olalım demek istemiş. Ayrıca MX-4 önermiş ama tavsiye etmem laptoplar için uygun değil. Genişletmek için tıkla... Sağ ol Türkçem zayıf
JakerT4 dedi: Eğer alırsan demiş bir rehber yap bilgi sahibi olalım demek istemiş. Ayrıca MX-4 önermiş ama tavsiye etmem laptoplar için uygun değil. Genişletmek için tıkla... Sağ ol Türkçem zayıf
A ahmetyilmaz58 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #10 MiniRayss02 dedi: Sağ ol Türkçem zayıf Genişletmek için tıkla... Yok benim hatam.