Thermal Grizzly Kryonaut vs Arctic MX-4

Beck

Hectopat
Sistemimi aldım alalı termal macun değişimi yapmadım. Artık termal macununu değiştirmem gerektiğini düşünüyorum. Sıcaklık konusunda bir problem yaşamıyorum ancak üzerinden bayağı bir süre geçti ve hala stok termal macunu ile duruyor sistemim. Başlıktaki iki termal macun arasında kaldım. Herkes Kryonaut'un daha iyi olduğunu söylüyor ancak birkaç kaynakta metal alaşımlı olduğu için sızma durumlarında sisteme ciddi zararlar verebileceğini okudum. Ne yapmalıyım?

Aralarında 80-90 TL kadar bir fark bulunuyor. Bu farka değecek bir sıcaklık değişimi olur mu?

Son düzenleme:
Sıcaklık konusunda problem yoksa hiç uğraşmana gerek yok hocam illada yapayım diyorsan Artics MX-4'ün faydasını bayağı görmüştüm (7-8 derece) tavsiye ederim.

O metal alaşım olayı Kryonaut'ta yok diye biliyorum. Özelliklerinde elektrik iletkenliği 0 olarak gözüküyor.

Sıcaklık konusunda problem yoksa hiç uğraşmana gerek yok hocam illada yapayım diyorsan Artics MX-4'ün faydasını bayağı görmüştüm (7-8 derece) tavsiye ederim.

Problem yok ancak 3 sene oldu olacak termal macun değişimi yapmadım. Kullandıkları termal macunun ne kadar kaliteli ya da uzun süreli olduğunu bilmesemde artık ufaktan zamanı geldi. Şimdi uğraşmasam ileride yine uğraşacağım gibime geliyor hazır fiyatlarda çok uçuk olmadan alayım yapayım demiştim.

O metal alaşım olayı Kryonaut'ta yok diye biliyorum. Özelliklerinde elektrik iletkenliği 0 olarak gözüküyor.

Ürünün yorumlarında ve incelemelerinde çok sık rastladım metal alaşımlı olduğu için sürülürken dikkat edilmesi gerektiğine.

Sıvı metal olan conductonaut modeli. Kryonaut düz macun.

Kryonaut sıvı metal alaşımlı değil. Sıvı metal macunların iletkenliği 50'nin üzerinde olur zaten. Kryonaut 12,5 ti galiba öyle hatırlıyorum. MX-4 ünde 8,5 olması lazım. Mx-4 alacaksanız çakmalarına dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…