Thermal Grizzly Kryonaut vs Arctic MX-4

E tabi olacak ama öyle aman aman da bir fark yok gördüğünüz üzere.

E tabii olacak ama öyle aman aman da bir fark yok gördüğünüz üzere.

Evet evet o kadar abartı bir fark yok o yüzden memnunum şu an tek düşüncem ürünün sahte olup olmaması yönünde eğer sahte olmaz ise daha da mutlu olacağım

Evet evet o kadar abartı bir fark yok o yüzden memnunum şu an tek düşüncem ürünün sahte olup olmaması yönünde eğer sahte olmaz ise daha da mutlu olacağım
Sahteyse de Amazon satıcının icabına bakar sizi de madur etmez yüksek ihtimal,
En son kardeşim rübik küpü aldığında sahte çıkmıştı, para iadesini kendileri yapmış geri iade kodunun çalışmadığı küp sizde kalsın demişti, satıcı da babamı arayıp küpü kendilerine göndertmeye çalışmıştı

Amazon bu konularda çok iyi memnuniyet konusunda, hem Prime üyesi olduğum için hem de memnuniyetlerine güvendiğim için Amazon'dan alacaktım, böyle bir indirim sunduklarında ise daha da mutlu oldum. Umarım iyi bir alışveriş olur benim için, sizin konunuza gelirsek satıcının küpü geri istemesi çok komiğime gitti

Küpü istemesi Amazondan ceza yememek için, biz kendi aramizda hallettik konumuna getirmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…