Thermal Grizzly kryosheet nasıldır?

Neden sürekli macun yenilemek zorunda kalıyorsunuz?

Psikolojik olarak rahat olmak için bir de benim olduğum yer tozlu kasa içini çok temizliyorum çıkartmışkende macun yeniliyorum sürekli.

Anladım, sürüldüğünde 2-2, 5 yıl dokunmadan kullanabileceğiniz macunlar var, hevesinizi kırmak istemem, rahat edecekseniz alın tabii ki.

Zaten sipariş verdimde daha ürünler gelmedi 700-900 TL bandında var mı dediğiniz macunlardan?

O kadar para harcamanıza gerek yok, bu macunu az miktarda veya çok ince bir tabaka uygularsanız en az 2 yıl dokunmanıza gerek kalmaz.

Performans olarak da en iyilerden biridir.

GPU ve mobil cihazlarda da kullanmaya uygundur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu ürün Thermal Grizzly'nin ve Arctic macun serilerinden daha mı iyidir?

Thermal Grizzly ile aynı performansı alırsınız, bunun avantajı çok koyu kıvamlı ve dayanıklı.

Daha çok macun var kullanılabilecek, gelid var, kingpin var mesela, bunlarda çok iyi macun, ama bu kaliteli macunlar arasında ısı farkı 1 dereceyi geçmiyor, Pro V2 çok dayanıklı olduğu için önerdim, çok koyu kıvamlıdır.

Kryosheet'in en büyük avantajı kontakt problemi olmuyor. Yani tüm IHS'i kapladıgı icin macun gibi soğutucu bloğun baskısıyla sağa ya da sola taşıp performansı azaltmıyor.

Kryosheet'in en büyük avantajı kontakt problemi olmuyor. Yani tüm IHS'i kapladıgı icin macun gibi soğutucu bloğun baskısıyla sağa ya da sola taşıp performansı azaltmıyor.

Siz kullanıyor musunuz hocam? Aynı işlemciye sahibiz de o yüzden sordum.

Yok kullanmıyorum şu anda eskiden kullandım.

Yok kullanmıyorum şu anda eskiden kullandım.

Normal macunlara göre ısı derecesi yüksek mi kalıyor düşük mü? Yani bu ürünü kullanırken bir ande 70'lerde gezen işlemci 80-85 olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…