Thermal Grizzly kryosheet nasıldır?

Bunun W11 güncellemleri ile alakası olabilir mi? Ben Windows 10 kullanıyorum sizin söylediğiniz sorunu yaşamıyorum her şey güncel.

Dostum ben Windows 11 güncellemesini 6 aydır yapmadım. Ve son olarak AMD'nin yeni çıkarttığı chipseti yükledim yani hala 6 ay önceki Windows 11 yüklü ama sıcaklıklarda ani artışlar olmaya başladı. Güncelleme öncesi böyle bir problemim yoktu.

Yabancı forumlara da baktım genellikle windows 10 için açılış hızında bir tık yavaşlama problemleri olmuş yeni amd chipset güncellemesinden sonra ama bizim windows 11 olduğu için bizimle ilgili değil sorun ben çözemedim şahsen neden kaynaklandığını güncelleme öncesi böyle bir problem yoktu bende de hani öyle rahatsız edecek derecede olmuyor da yine de yaşadığın problemin aynısını ben de yaşıyorum özellikle ani gereksiz boostlama konusunda.

O zaman genel olarak çoğu kullanıcı bu şekildedir. Yeni güncelleme bekleyeceğiz mecbur yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…