Thermal Grizzly Termal Macun Nasıldır?

mert99x

Hectopat
Arkadaşlar işlemcim Ryzen 5 2600x, ancak boşta 40-58 derece arasını görüyor. Emin değilim ancak termal macundan kaynaklanabileceğini düşünüyorum. Ve araştırdım bu termal macunu buldum. Forumlarda okudum, çok ayrı kulvar vs baya övmüşler ürünü. İlerde overclock yapar mıyım bilmiyorum ancak sizce almalı mıyım, iyi olur mu? Stok fan ile kullanıyorum bu arada.

Chipset sürücüsünü kurdunuz mu? İşlemci hep maksimum frekansta olduğundan kaynaklanabilir bu durum. Ek olarak korkunuz yoksa Prime95 testi başlatın 10 dakikalık. Eğer fazla ısınmasın isterseniz de AIDA64 stres testi yapın 10 dakika.

Korkunuz şu yönden olabilir, oraya sizin eski veya kalitesiz bir macununuzu sürdüyseniz macun eriyebilirse Prime95 açmayın. Günümüz macunları erimez. Bazı kötü macunların eridiğine tanık oldum. Anakarta zarar veriyorlar. Kendi üzerinde sürülü gelen macunsa sorun olmaz.

Chipset sürücüsünü kurdunuz mu? İşlemci hep maksimum frekansta olduğundan kaynaklanabilir bu durum. Ek olarak korkunuz yoksa Prime95 testi başlatın 10 dakikalık. Eğer fazla ısınmasın isterseniz de AIDA64 stres testi yapın 10 dakika.

Korkunuz şu yönden olabilir, oraya sizin eski veya kalitesiz bir macununuzu sürdüyseniz macun eriyebilirse Prime95 açmayın. Günümüz macunları erimez. Bazı kötü macunların eridiğine tanık oldum. Anakarta zarar veriyorlar. Kendi üzerinde sürülü gelen macunsa sorun olmaz.
Kendi üstüne sürülen macun değildi maalesef, ben sürmüştüm. 20 tl'ye aldığım markasını hatırlamadığım bir macundu.

Evet chipset sürücüsünü kurdum bu arada. Tam olarak ne yapayım şimdi?

Kendi üstüne sürülen macun değildi maalesef, ben sürmüştüm. 20 tl'ye aldığım markasını hatırlamadığım bir macundu.
Sorun bundan kaynaklıdır büyük ihtimalle, teste gerek yok. Değiştirin macunu. Thermal Grizzly Kryonaut bulabiliyorsanız piyasanın en iyi macunlarından biridir. Genelde Nanokatalog satıyor zaten.

Thermal Grizzly Kryonaut Termal bileşik 1 Gramm TG-K-001-RS Soğutma Sistemi - Nanokatalog

Alan birçok kişi vardı burada, halen memnunlar üründen. Hiç kullanıp şikayetçi olan görmedim. Güvenip alabilirsiniz, site de güvenilir.

Bu da güzel bir ürün. Diğeri daha iyi ancak aradaki fark sizin anlayacağınız cinsten değil. Tek anlayacağınız fark diğerinin daha yoğun bir macun olacağıdır. Yani buna göre uzun ömürlü olur diye tahmin ediyorum. 3 yıldan uzun süre aynı macun ile kullanırım diyorsanız onu alın ama tavsiyem bunun alınması ve 2 yıl sonra değiştirilmesi. Hem daha ucuz hem de neredeyse aynı performansı verir.

Bu da güzel bir ürün. Diğeri daha iyi ancak aradaki fark sizin anlayacağınız cinsten değil. Tek anlayacağınız fark diğerinin daha yoğun bir macun olacağıdır. Yani buna göre uzun ömürlü olur diye tahmin ediyorum. 3 yıldan uzun süre aynı macun ile kullanırım diyorsanız onu alın ama tavsiyem bunun alınması ve 2 yıl sonra değiştirilmesi. Hem daha ucuz hem de neredeyse aynı performansı verir.
Anladım teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı