R ronaldo123cr7 Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #1 Thermalright Aqua Elite 240 ARGB sıvı soğutmaya sahibim. Acaba bu soğumanın renklerini değiştirebilir miyim?
Thermalright Aqua Elite 240 ARGB sıvı soğutmaya sahibim. Acaba bu soğumanın renklerini değiştirebilir miyim?
bapuhan Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 554 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #2 ronaldo123cr7 dedi: Thermalright Aqua Elite 240 ARGB sıvı soğutmaya sahibim. Acaba bu soğumanın renklerini değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Anakartın yazılımından büyük ihtimalle.
ronaldo123cr7 dedi: Thermalright Aqua Elite 240 ARGB sıvı soğutmaya sahibim. Acaba bu soğumanın renklerini değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Anakartın yazılımından büyük ihtimalle.
R ronaldo123cr7 Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #3 bapuhan dedi: Anakartın yazılımından büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... bapuhan dedi: Anakartın yazılımından büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Anakartın yazılımını nasıl indirebilirim hocam?
bapuhan dedi: Anakartın yazılımından büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... bapuhan dedi: Anakartın yazılımından büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Anakartın yazılımını nasıl indirebilirim hocam?
bapuhan Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 554 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #4 ronaldo123cr7 dedi: Anakartın yazılımını nasıl indirebilirim hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam hangi marka anakartınız var.
ronaldo123cr7 dedi: Anakartın yazılımını nasıl indirebilirim hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam hangi marka anakartınız var.
R ronaldo123cr7 Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #5 bapuhan dedi: Hocam hangi marka anakartınız var. Genişletmek için tıkla... Asus prime b650m-a 2 wifi
bapuhan Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 554 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #6 ronaldo123cr7 dedi: ASUS Prime B650M-A 2 Wi-Fi Genişletmek için tıkla... Galiba Aura Sync bende MSI anakart var tam bilmiyorum.
ronaldo123cr7 dedi: ASUS Prime B650M-A 2 Wi-Fi Genişletmek için tıkla... Galiba Aura Sync bende MSI anakart var tam bilmiyorum.
Entez Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #7 ronaldo123cr7 dedi: Anakartın yazılımını nasıl indirebilirim hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam iyi forumlar, asus anakartların yazılımının ismi armory crate rgbler için kablo bağlantısını nasıl yaptınız acaba fotoğraf ya da video gönderebilir misiniz, bende aynı sıvı soğutmaya sahibim ama fanların rgb lerini bağlayamadım
ronaldo123cr7 dedi: Anakartın yazılımını nasıl indirebilirim hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam iyi forumlar, asus anakartların yazılımının ismi armory crate rgbler için kablo bağlantısını nasıl yaptınız acaba fotoğraf ya da video gönderebilir misiniz, bende aynı sıvı soğutmaya sahibim ama fanların rgb lerini bağlayamadım