Daha fazla
Corsair 3000D ile uyumlu olur mu? 7500F ile kullanacağım.
Üründe sıkıntı yoksa iyi hocam kasaya olur umarım.360 modelini kullanmaktayım. Cooler Master Masterbox 520 Mesh kasa ile kullanmaktayım. Duruşu ve soğutması güzel. Fanlarında coil whine, pompasında cızırdama gibi sorunları yok. Tavsiye ederim.
Corsair 3000D ile uyumlu olur mu? 7500F ile kullanacağım.
![]()
Corsair iCUE 3000D RGB Airflow USB Gaming Kasa
Fan yuvaları, fan yerleşiminin özelleştirilmesine ve esnekliğe olanak sağlayan daha geniş oyuklara sahiptir.www.gaming.gen.tr
Açıklama kısmında görseller var üst taraf 240mm-280mm desteği bulunuyor.
Forumda bazı kullanıcılar montaj konusunda zor olduğunu söylemişlerdi hava soğutma almayacağım hocam komple beyaz sistem kuruyorum amacım görünüş üzerine daha çok.![]()
Corsair iCUE 3000D RGB Airflow USB Gaming Kasa
Fan yuvaları, fan yerleşiminin özelleştirilmesine ve esnekliğe olanak sağlayan daha geniş oyuklara sahiptir.www.gaming.gen.tr
Açıklama kısmında görseller var üst taraf 240mm-280mm desteği bulunuyor.
Ek olarak aklınızda bulunsun fazlasıyla yetecektir.
Forumda bazı kullanıcılar montaj konusunda zor olduğunu söylemişlerdi hava soğutma almayacağım hocam komple beyaz sistem kuruyorum amacım görünüş üzerine daha çok.
Üründe sıkıntı yoksa iyi hocam kasaya olur umarım.
Tamamdır hocam çok sağolun.Radyatör kısmı biraz kalıplı montaj yaparken ben de biraz zorluk çektim, iki kişi monte etmekte fayda var. Kasanıza uyar.
Beyaz alacağım hocam fiyatı da uygun geldi.Deep Cool Ls520 Se Rgb 240mm'da bakılabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.